Lányom 11 éves, próbáltam vele beszélgetni a menstruációról, de hallani sem akar erről a témáról. Közölte hogy őt ez nem érdekli, és egyszerűen bevonult a szobájába. Mit csináljak?
Én a férjem húgának vettem egy aranyos kis könyvet, minden le volt benne írva, gyerek-szemmel.
Így ha nem tudjátok megbeszélni, akkor olvasgassa el.
Ebben volt szó a női-férfi nemi szervekről, menstruációról, védekezésről, stb.
Nem tudmom már a címét..
Én anno 9 évesen kaptam egy könyvet ezekről a dolgokról,a címe : Mi történik velem? itt a link,és olcsó kis könyv
14/L
Ha nem érdekli, hagyd rá. Biztosítsd róla, hogyha bármit tudni szeretne, nyugodtan megkérdezhet téged. Nőgyógyászhoz is el lehet vinni akár, de nem érdemes erőltetni. Esetleg érdeklődj utána, hogy az iskolában kapnak-e ilyen irányú felvilágosítást (nyilván manapság szoktak ilyesmi korban, de érdemes rákérdezni, hogy az ő osztálya túlesett-e már ezen, vagy fog-e a közeljövőben). Esetleg meg lehet próbálni védőnőtől kérni erről szóló füzetecskét, én is kaptam annak idején, és akármilyen cikinek tartottam, elolvastam (18 vagyok;). Engem sem érdekelt még 9-10 évesen, aztán 11 évesen hopp, megjött. Na, akkor már érdekelt mi az :)
Nyugi, majd elkezd ő idővel érdeklődni, legyél bizakodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!