Lányom 11 éves, próbáltam vele beszélgetni a menstruációról, de hallani sem akar erről a témáról. Közölte hogy őt ez nem érdekli, és egyszerűen bevonult a szobájába. Mit csináljak?
Szerintem nem csinálta rosszul,nem kell bántani,hogy rosszul neveli a lányát meg,hogy én máshogy csinálnám stb.
Véleményem szerint és a leírás szerint szerintem egyátalán nem prüd család.11 évesen én sem akartam erről beszélni és kínos volt,szerintem a 11 éves lánynak is kínos lehet.Nem biztos,hogy nincs köztük elég bizalmas kapcsolat,szóval az én véleményem az /a végére végre megírom,csak dühös voltam ezekre az emberekre akik ilyeneket írtak!/:
Várj egy kicsit,egyszer majd megnyílik és majd ő akar erről beszélni!Ha megjön neki úgy is elfogja mondani,szerintem elég ekkor beszélni vele!
Remélem azért egy kicsit segített a válaszom :)
19 éves lány
Én most vagyok 11 és nem nagyon akartam erről a témáról beszélgetni. Mindig legyintetem hogy jolvana tudom.. Meg h nem érdekel. Aztán Megjött oda mentem anyám elé és mondtam h mondja el
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!