Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom 11 éves, próbáltam...

Lányom 11 éves, próbáltam vele beszélgetni a menstruációról, de hallani sem akar erről a témáról. Közölte hogy őt ez nem érdekli, és egyszerűen bevonult a szobájába. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elég magának való gyerek, nem igazán vannak barátnői, tehát biztos hogy velük sem beszél ilyesmiről. :(
2013. máj. 6. 11:32
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%

Szerintem nem csinálta rosszul,nem kell bántani,hogy rosszul neveli a lányát meg,hogy én máshogy csinálnám stb.

Véleményem szerint és a leírás szerint szerintem egyátalán nem prüd család.11 évesen én sem akartam erről beszélni és kínos volt,szerintem a 11 éves lánynak is kínos lehet.Nem biztos,hogy nincs köztük elég bizalmas kapcsolat,szóval az én véleményem az /a végére végre megírom,csak dühös voltam ezekre az emberekre akik ilyeneket írtak!/:

Várj egy kicsit,egyszer majd megnyílik és majd ő akar erről beszélni!Ha megjön neki úgy is elfogja mondani,szerintem elég ekkor beszélni vele!

Remélem azért egy kicsit segített a válaszom :)

19 éves lány

2013. jún. 13. 17:47
 22/22 Ich bin..... válasza:
73%

Én most vagyok 11 és nem nagyon akartam erről a témáról beszélgetni. Mindig legyintetem hogy jolvana tudom.. Meg h nem érdekel. Aztán Megjött oda mentem anyám elé és mondtam h mondja el

...

2014. jan. 26. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!