Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne érezzek...

Mit csináljak, hogy ne érezzek így? S ne féljek ettől az érzéstől?

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban a helyzetem:

vissza kell mennem a 8 hós babám mellett dolgozni,ami még magában nem tragédia.

Ami számomra nehéz,hogy olyan munkát találtam ami elég húzós és sokáig tart( vendéglátás),és a fiamat így nem látom annyit amennyit eddig.

Sajnos hiába az érettségi s a szakma nem tudok vele elhelyezkedni ahol élünk.

Amíg dolgozom a nagyi vigyáz rá,s kezdem úgy érezni,hogy őt jobban kezdni szeretni mint engem.

Pl. amikor velem van itthon s átjön a nagyi akkor meglátja egyből széles vigyor a kis arcán s tartja a kezét,hogy menne oda hozzá és olyankor mintha én ott se lennék.

Amikor munkából hazaérek s vele tudok lenni meglát akkor egyből vigyorog nekem s puszilgat a maga módján és bújik le se száll rólam aznap:) hozzám bújva alszik,de mégis bennem van az érzés,hogy hosszabb távon a nagyihoz jobban fog kötődni és jobban fogja szeretni mint engem.

Hiszen még csak 8hós és nem tudja azért még annyira érteni,hogy mi miért van..elmúlik ez az érzés idővel?

2014. aug. 24. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Nem fogja őt jobban szeretni, nyugi. :) Te vagy az Anyukája, és attól, hogy mást is nagyon szeret, és biztonságban érzi magát, nem leszel hátrányosabb helyzetben. Ez inkább csak benned zajló lelkiismereti-háború, amint beáll a rendszer, és látni fogod, hogy biztonságban van, és ugyanúgy szeret, Te is megnyugszol. Emellett most pont abban a korban van, hogy nyit a világ felé, inkább örülj neki, hogy érdeklődő, és rá tudod hagyni nyugodt szívvel a nagyira. Szóval nyugi, minden rendben lesz. :)
2014. aug. 24. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Én itthon vagyok a kisfiammal, mégis ugyanez van, nagyon mamás.:) De ettől még nem fogja őt jobban szeretni. Persze, nyilván rossz érzés, de örülj neki, hogy nem sír amikor a nagyival hagyod, hanem jól érzi magát. Az rosszabb lenne, ha zokogna amikor otthagyod, de gondolj arra, hogy jó kezekben van. Képzeld milyen lelkiismeretfurdalásod lenne, ha úgy kellene őt otthagynod, hogy ő szenved.
2014. aug. 24. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ahhoz fog jobban kötődni, aki többet van vele. Ismerettségi körben van ilyenre példa.

Próbálj meg keresni olyan beosztású munkát, ami ennél gyerekbarátabb. Tudom, hogy nehéz, de 8 hónapos baba mellett vendéglátózni látástól vakulásig egyikőtöknek sem lesz jó.

2014. aug. 25. 06:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom nem jó választás vendéglátózni ilyen kicsi gyerek mellett csak nem volt más.

Én ezt átmeneti helynek gondolom amíg nincs más ezzel kell beérnem.

A dolgozott napokon mindig a fiamra gondolok s arra ha fizut kapok mivel lepem meg ha hazaérek.

Igazából a gyárak és hasonlók se gyerekbarát beosztásúak mert reggel 6-tól este 6-ig..és akkor még ott a hazaút is ami kb.1óra...

Van olyan ami 7-től van és este 7ig...Vagy 7-től 4-ig de elég sok a túlóra ...

A részmunkaidős állások meg mind jutalékos fizetésűek...

2014. aug. 27. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!