5. héten nem kellene érezzek hányingert, rosszullétet?
Eddig még nem hánytam és nem is émelygek.
Mi lehet az oka? Aggódom! :(
Ha valami gond lenne, akkor véreznék, vagy legalábbis erős görcseim lennének, ugye?
Hála az égnek, semmi ilyesmi nincs, de nincsenek tüneteim, picit feszül a mellem, de az is csak néha.
Hm, hát lehet, viszont sokan írják itt is, hogy ők már a nemvárt után, vagy még előtte éreznek tüneteket... Nekem meg semmi.
Bocsi, csak első baba és nem jött egyből. :)
Amúgy nem lenne rossz, ha nem lenne, de annyira mondta mindenki, hogy milyen tünetei vannak, hogy azt hittem, ez valami kötelező dolog... :D
De örülök, hogy nem baj, ha nincs ilyen problémám. :)
Tipikusan az a kismama voltam, aki iszonyatos rosszullétekkel küzdött, hányinger, émelygés, hányás, szinte az egész terhességemet végig kísérte, viszont mindez csak a 7. héten kezdődött.
Szóval ahány terhesség, annyi tünet, nem is mindenki van rosszul, de ha te az a fajta leszel, aki rosszul lesz, akkor még bőven lehet benne részed. Általában az a ritkább, akinek már ilyen korán jelentkezik, általában véve valóban a 6-7. hét környékén jelentkeznek ezek a tünetek.
És ezt, amit ne csinálj! Hogy összeveted magad más kismamákkal és ha valami nem olyan, mint a legtöbbnél, akkor már egyből bemagyarázod, hogy gond van! Attól, hogy nem szédülsz és nincs hányingered, mint x y kismamának, az nem jelenti azt, hogy bármi gond lenne!!!:)
Köszönöm a jó tanácsokat, sokat segítettetek!
Igyekszem "jól viselkedni" és nem túlaggódni. :)
5 hetesen még nem is tudtam, hogy terhes vagyok.
Az enyhe émelygések is csak a 7. hét végén kezdődtek, de egyszer sem hánytam.
Szóval semmi kötelező tünete nincs a terhességnek, ezért is értelmetlen mikor valaki mindenféle tünetet keres magán.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!