Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. héten nem kellene érezzek...

5. héten nem kellene érezzek hányingert, rosszullétet?

Figyelt kérdés

Eddig még nem hánytam és nem is émelygek.

Mi lehet az oka? Aggódom! :(

Ha valami gond lenne, akkor véreznék, vagy legalábbis erős görcseim lennének, ugye?

Hála az égnek, semmi ilyesmi nincs, de nincsenek tüneteim, picit feszül a mellem, de az is csak néha.

2014. jún. 13. 08:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem sincs semmi ( hála az égnek), csak a cicim fáj és "fújódik felfelé" :D

5hkm

2014. jún. 13. 09:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondom a fordítottját: én émelyegtem, hányingerem volt, nem görcsöltem, nem véreztem. És elvetéltem mégis.

Most a második terhességemnél az elején semmi ilyen tünetem nem volt, nem émelyegtem, nem hánytam, a babával pedig szerencsére most minden rendben.

2014. jún. 13. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

5 hetes vagyok én is, és az égvilágon semmilyen hányingert nem érzek. Lehet változni fog még, de addig örüljünk szerintem míg nem :)

Gratulálok Neked :)

2014. jún. 13. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia.

En mensi szerint most vok 8+1 hetes, de kesobb fogant, a dokik szerint 6+? vagyok most.

Eddig mellfajassal, megjon erzessel szenvedtem, de negy napja bekoszontott a mindennapos rosszullet. :S

Orulj h meg nem erzed!!

Ha lesz rosszullet, nemsoka nalad is fog az jelentkezni!!!

Amugy gratula!!:)

2014. jún. 13. 13:00
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jókívánságokat! :)
2014. jún. 13. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Ne akarj rosszul lenni :)

5heten kezdodott es meg mindig 0-24es hanyingerem van

12hkm :)

2014. jún. 13. 15:36
 17/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Annyi változott, hogy nagyon gyűlik a gyomorsavam, hányni még mindig nem hánytam, viszont ez a gyomorégés nagyon rossz... A doki azt mondta, hogy savlekötőt tilos szedni az első 3 hónapban, mert árthat a babának, így nem is vettem be semmit.

Háztartási kekszet, szódabikarbónát ajánlotta, próbáltam a hideg tejet, pattogatott kukoricát, de ezek mind csak ideig-óráig jelentenek megoldást, vagy egyáltalán nem is múlik el. : /

Persze a babáért mindent, csak elég kellemetlen, de ha ezzel jár, hát ezzel jár. :)

2014. jún. 16. 10:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaaaaaaaaajjj...nem irigyellek :( nem akarok hányást :( gyomorégést sem...féleeeeeek :( :)
2014. jún. 16. 11:23
 19/20 anonim ***** válasza:
patikában lehet kapni Salvus vizet, azt próbáld ki gyomorsavra, kismamák is ihatják.
2014. jún. 19. 08:13
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi, pont azt iszom és ez az egy gyógykészítmény van amit lehet alkalmazni az első 12 hétben! De hála az égnek, bevált! :)

Egyébként ilyen háztartási keksz, meg hideg tej, pattogatott kukorica sem rossz, de sajnos nálam 10-15 perc múlva visszatért tőle az égető érzés a torkomban és a nyelőcsövemben, szóval hosszabb távon csak a Salvus! :)

2014. jún. 19. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!