Mikor kezdeném először érezni a hányingert, szédülést a terhesség során?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 15:34
1/9 anonim válasza:
ki hogyan éli meg ezt a csodálatos állapotot valaki már az első három négy hónapon keresztül érez ilyet, azután elmúlik valaki az egész terhesség alatt érzi a hányingert és valaki semmit sem érez én ezek közé tartozom hál istennek nem volt semmi problémám a három terhességem alatt.
2/9 anonim válasza:
én a 6.héttől hánytam,de mindenkinél más sztem
3/9 anonim válasza:
vannak, akik mar a 4. heten erzik.
4/9 anonim válasza:
En pl.egyaltan nem ereztem ilyesmit.
5/9 anonim válasza:
Szia!Én 13 hetes és 6 napos kismama vagyok.Nekem már a 3. és 4.héttől jelentkezett a hányinger, szédülés,émelygés. 1x hánytam is decemberben. A szédülés és az iszonyatos nagy fáradtságérzés mindmáig megvan még úgy is hogy szedem a vastablettát. Iszonyat el tudok fáradni,pedig szépségiparban dolgozom de nap végére úgy érzem magamat mint aki egy bányában dolgozna. Szinte beesek az ágyba a fáradtságtól. Irigylem azokat akik ezt az állapotot könnyedén viselik.
6/9 A kérdező kommentje:
Mi még nem akarunk babát, szóval remélem, hogy nem vagyok terhes... :(
2014. febr. 19. 18:23
7/9 anonim válasza:
Én a 6. héttől hánytam mint a lakodalmas kutya. Most 10hetesen kezdett alább hagyni, napi pár róka még bejátszik, de már össze teszem a kezem, hogy csak ennyi van.
8/9 anonim válasza:
Nem hánytam, nem volt hányingerem egyszer sem.
9/9 anonim válasza:
Ez nagyon egyéni, és még egy nőnél is változhat minden terhességnél. Én pl. mindig nagyon korán éreztem, még a tesztelés előtt, és 3-4 hónapig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!