Ti hogy szoktattátok le a gyerkőcöket a cumiról?
6???
na mindegy
2 évesen egy hétföi napon kinyirtam a cimijait ugy vágtam el hogy csak a müanyag része maradt meg a rágos gumi része nem egy nap sirás és ennyi leszokott. egy hat évesnél ez már gáz. Valamit potol. de hogy mkit neked kell tudni. ez már régen nem törvényszerü hogy egy hat évesnek a szájába log a cumi. Engem már az is zavar hogy egy beszélö gyermeknek napközbe a szájába log és közbe ugy beszél
Az egyik korábbi válaszoló vagyok(akinek 5 évesen szokott le a kisfia).Sok válaszoló-pl.az utolsó is-milyen könnyen ítélkezik.Az normális,ha egy gyerek 6-7 évesen szopja az ujját?Arra miért nem írjátok,hogy jujjjjj,ez nagyon gáz,vágjátok le!Igen,vannak gyereke,akiknél így működnek a dolgok.Az én legnagyobb gyerekem 2 évesen hagyta abba a cumizást.Egy séta alkalmával elveszítettük,valahol kiesett a babakocsiból.Este mondtam,hogy sajnos nincs meg.Ő egyből belenyugodott,nem kellett többet.A középső gyerekem teljesen más habitusú,ráadásul hypotón is volt.Emiatt(a szájizmai is gyengébbek még a mai napig-6 éves-is egy kicsit,ezért logopédusra is szükség van)szopizni se tudott.Cumisüvegből evett,és cumival nyugtattuk.Ezét sem vettük el Tőle drasztikusan.Ennyi.
Nagyon jó példa aki írta a dohányosokat.Ők miért nem teszik le egyik napról a másikra?Holott okos,értelmes FELNŐTTEKRŐL van szó,nem pár éves gyerekekről.
En igy, hihetetlen sikerrel! Ez sztem egy teljesen ujszeru, nagyszeru trukk :)
https://www.youtube.com/watch?v=1KYSGx8OkbU#t=15
(Arrol szol, hogy titokban fel kell venni videora, ahogy a mano elviszi a cumit, majd ajandekot hagy - es a felvetelt megmutatni a gyereknek, aki teljesen beleeli magat a helyzetbe, es nem keri tobbe a cumit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!