Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 ajtós autóba nagyon nehéz...

3 ajtós autóba nagyon nehéz betenni napi szinten hátra a gyerkőcöket (3 éves, fél éves)?

Figyelt kérdés
Most nézegetem a kocsikat.A 3 ajtósok sokkal olcsóbbak, és találtam egyet ami tetszik.Ezért kérdezem.Oviba mennénk vele minden nap.Nehéz lenne mind a két gyereket kipecázni hátulról?
2012. júl. 21. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én 2,5 évesem már egyedül beül az ülésbe, én pedig csak becsatolom. Kifelé ugyanúgy, kicsatolom, ő pedig egyedül kimászik. Egyáltalán nem nagy macera így, mivel nem kell emelgetni, bravúroskodni.
2012. júl. 21. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, a picit pedig beteheted magad mellé a hordozóban, az sem macerás.
2012. júl. 21. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon. nekem is olyan kisautóm van

,a 4 évesem simán mászik be egyedül a pici meg hordiban van elöl egyenlőre, később se hiszem hogy olyan hatalmas nagy probléma lesz betenni hátra.

Az a macerásabb mikor anyósom múltkor velünk jött előre tud csak ülni és a hordit hátra kellett beszenvednem mindent kiszálláskor...

2012. júl. 21. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor nem nehéz hátrahajolni becsatolni.
2012. júl. 21. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Én az év elején adtam el a 3 ajtós kocsit, de csak mert jön a 3. baba. Mikor eladtam a kocsit, akkor voltak a gyerekeim: 3 éves és 15 hós. Nekem nem volt kényelmetlen, én nagyon szerettem azt a kocsit, engem nem zavart, hogy csak 3 ajtaja van és hajolgatni kell hátra. Akkora az első ajtó, hogy annyit nem kell hátrahajolni.
2012. júl. 21. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:
A kicsit csak akkor teheted az első ülésre magad mellé a hordozóval, ha nincs légzsák. Talán a hordozó ki-bekötése a bonyolultabb feladat...
2012. júl. 21. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi most vettünk màsodik autónak egy kis twingot. Csak arra kell, hogy oviba vigyem a gyerkőcöket. Elsőre meg sem akartam nézni, mikor a kereskedő ajánlotta, mivel 3 ajtós. Aztán addig győzködött míg kipróbáltam, és szuper. Akkora hely van benne, hogy teljesen ledöbbentem. Nagyon kényelmesen be tudom tenni a gyerekeket. A nagyobbik (3 éves) egydül bepattan, és még az ülésbe is kényelmesen felmászik, amíg a picúrt bekötöm. :)
2012. júl. 21. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Fúú én nagyon nem szerettem a 3 ajtósunkat, ki-be pakolászni a gyereket... Egy lényeg volt számomra az új kocsi vásárlásánál, hogy legyen hátul is ajtaja. Lehet, nem vagyok annyira stramm, mint itt a többiek (: 2éves a gyermekem.
2012. júl. 21. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Ma egész nap ezen gondolkoztam.Holnap szerintem felhívom a hírdetett autót.Annyira megéri az árát, hogy bevállalom a 3 ajtót, hamár egyszer ennyi anyukának nem volt vele gondja.Huhhh, csak meg ne bánjam.

Kellemes hétvégét!

2012. júl. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!