Hashajtó marad hátra?
Figyelt kérdés
1hete szültem,de képtelen vagyok nagy wc-zni,pedig az ingert érzem,csak ugye nagyon kemény... ettem már barackot+tejet,sok folyadékot,még kávéztam is,de semmi. Hashajtót kell vennem?2012. júl. 9. 16:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy hét már nagyon sok...
Vegyél Guttalax-ot.
Esetleg szilvalé.
2/6 anonim válasza:
Már hazaengedtek a kórházból? Mert Tatabányán már a szülés utáni 2. napon kell székletet produkálni. Ha nem jön össze, már ott adnak hashajtót. Addig senkit nem engednek haza, amíg nincs széklet. Gátsebed van? Ha igen, akkor tegyél rá a nyomás közben popsitörlőt. Nekem az segített. Nyugodtan vehetsz be gyenge hashajtót, patikában tuti, hogy ajánlanak valamit. Sok sikert!
3/6 gabszem válasza:
nekem is "kötelező volt wc-zni már szülés utáni napon , max. 2 nap múlva. Hashajtót adtak, glicerines kúpot meg valami kanalas szörnyűséget. szerintem nyugodtan vegyél be valamit, hogy segítsen. Talán a glicerines kúppal ártasz legkevésbé a babának és ez kíméletes...
4/6 A kérdező kommentje:
ja persze :D azt nem írtam,hogy wcztem a kórházban 3x is szülés után 2 nappal és azóta semmi.
2012. júl. 9. 17:06
5/6 anonim válasza:
Probald ki a Laevolac szirupot, az nem artalmas a babanak, ha szoptatsz. En ezt hasznaltam.
6/6 anonim válasza:
Háromszor egy evőkanál paraffin olaj tutira segít! Megolajosítja a székletet, és egyszerűen kicsusszan. Nekem harmadfokú gátsebem volt, záróizmot is varrtak, így már a kórházban el kellett kezdenem szedni a paraffin. Örök hála neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!