Engedjek apának a névválasztásban?
Az 1.fiunknál mindkettőnknek határozottan tetszett a név,amit ő javasolt (Bendegúz)
Viszont úgy néz ki újabb fiúcska van a pocakban,és nagyon nem tudunk dűlőre jutni.nekem nagyon tetszik az Alexander név,viszont ő Andrást szeretne.
Még anno elhatároztam,hogy ha a 2.baba is fiú lesz,akkor Alexander lesz.Viszont veszekedni sem akarok.
Szerintetek?Engedjek neki?
Válasszatok egy harmadik nevet :)
Előbb-utóbb úgyis dűlőre juttok. Nekem személy szerint, bár ezt nem kérdezted, az András jobban tetszik, ráadásul jobban is illik a Bendegúz testvéréhez.
És amúgy is lehet, hogy lányotok lesz :)
köszönöm,hogy ennyien megosztottátok velem a véleményeteket!
Szóval úgy hogy András Alexander már nem tetszik,ugyanis Bendegúz fiamnál sem használjuk a 2.nevét(ami apa neve)
Az "bosszant",hogy már a nagy születése urántól mondogattam,hogy én bizony második fiúnál milyen(ezt) nevet szeretnék-és most itt "akadékoskodik".
Bár egyre jobban hajlok az Andrásra,de mi lesz a SAJÁT akarattal???Vagy nagyon önző és "pihent" lennék?!
Igen,magyar név jobban illene a kicsihez is,mint pl.Bence-de ezt még jobban elveti :-S
Amellett Alexandert sem becézném.Hiszen a Bendegúzom sem becézem.
A doki szerint a pocakban NAGYON FIÚ van :-)
Még egyszer köszönöm.
Szerintem legyen Alexander, ha egyszer azt szeretnéd!
Vagy ha András, akkor legyél szigorú, ne engedd becézni, ezt mi is így csináljuk, a kislányom rászól arra, aki becézi :)))
Én az Andrást választanám!
Azt meg Ti döntitek el, hogy becézitek, vagy becézitek-e egyáltalán.
De ha nagyon ragaszkodsz az Alexanderhez, akkor lehet András Alexander is, bár ez most, hogy leírtam nagyon hülyén hangzik..
Úgy néz ki,döntöttem-de itthoniaknak még nem szólok róla!
Ha tényleg fiúcska van odabent,akkor a neve András Bence :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!