Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki hisz a horoszkopban, volt...

Aki hisz a horoszkopban, volt aki gyermektervezesnel figyelembe vette, hogy milyen csillagjegy alatt legyen a szules varhato idoponja? Vagyis a gyermek milyen csillagjegy alatt szulessen? Vagy olyan hoanp amelyikre azt mondta, hogy semmi keppen sem?

Figyelt kérdés
Csak elmeleti kerdes, es persze nem olyanokra gondolok, felreertes ne essen, akik nagyon sokaig probalkoztak, es mindent megadtak, csak gyermekuk szulessen.

2014. aug. 13. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mivel a nap, az óra és a perc is legalább annyit számít, mint a hónap, így nem hiszem, hogy erre külön figyelni fogok.
2014. aug. 15. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, hogy miért vannak lepontozva a válaszok? Mindenki elmondta a saját esetét, véleményét. Senki nem támadott és fikázott le másik válaszolót sem és a kérdezőt sem. Szóval nem értem...
2014. aug. 15. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Van, akinek ez a szórakozása, hogy piros kezeket nyomkod.

De maga az asztrológia-téma is olyan, ami egyébként értelmes, intelligens, toleráns emberekből is kihozza a rosszabbik énjét, hát még abból, aki nem értelmes, nem intelligens és nem toleráns.

2014. aug. 15. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Minden esetre - a lepontozások ellenére is - megnyugtató, hogy van itt egy szellemi réteg is, más céllal :)
2014. aug. 16. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!