Aki hisz a horoszkopban, volt aki gyermektervezesnel figyelembe vette, hogy milyen csillagjegy alatt legyen a szules varhato idoponja? Vagyis a gyermek milyen csillagjegy alatt szulessen? Vagy olyan hoanp amelyikre azt mondta, hogy semmi keppen sem?
Olyan nem volt, hogy X hónapban nem próbálkoztunk, nehogy bak, vagy halak legyen, de titokban reménykedtem benne, hogy nem ilyen lesz.
Szerencsére nyilas lett, pont illik a tüzes családunkba :)
amúgy ahogy az 1. is írta, mi ugyan csak 1 évet vártunk rá, de a végén már mindegy volt, csak foganjon meg.
aki hisz ebben, az tudja, hogy önmagában egy hónap vagy egy nap semmit nem jelent...
ugyanis a csillagok állásánál a perc számít ;)
nálunk ez nem számított és előre nem is lehet ezt kiszámítani, de anyám pl. asztrológus így amint megszülettek az unokái már diktálni kellett a percet is, hogy számolgathasson :D
viszont a következő gyereknél már arra szeretnék "figyelni", hogy ne karácsonykor szülessen mert mint megtapasztaltuk, nem a legjobb a gyereknek :)
Mi a férjemmel mindketten rákok vagyunk. Miután teherbe estem, kiszámoltam, hogy augusztus 5. re vagyok kiírva, szóval csak pár napon múlt, hogy ő is rák legyen. Nagyon sokat gondoltam rá, mindenkinek azt mondtam, hogy júliusi lesz, és vele is "megbeszéltem", hogy szerintem úgy lesz a jó, persze végső soron ez az ő döntése.
Végül így alakultak egymás után a szülinapjaink: 07. 06. - 07. 10. - 07. 12. :-)
Utolsó- jöl összejöttek a szülinapok, nagyon jó!!
Férjemmel mi szülinapunk között is csak 3nap van.
Ő 7-én, én 10-én születtem.
Egyik gyerekünk 7-én, másik 3-án- a harmadik pedig 7+3=10-én született. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!