Anyukák, tipikus csillagjegy a babátok?
Nem hiszek a horoszkópokban meg az ezotériában úgy általánosságban, de abban szerintem van valami, hogy bizonyos jegyek bizonyos tulajdonságokkal járnak. Persze mindig vannak kivételek, de tény, hogy a legtöbb Skorpió és Kos, akit ismerek, nehéz gyakran unszimpatikus tulajdonságokkal bíró természetű emberek, míg a Halakkal és a Bakokkal nagyon jól kijövök... Szóval vannak tipikus jegyű emberek :)
Az érdekelne, hogy felfedeztek-e ilyesmit a babátokon? Illetve van-e ott olyan, akinek pl más időpontban született a babócája, mint tervezték, pl, koraszülött volt. Akkor a gyerkőc a tervezett jegyre hasonlít inkább, vagy az a jegy dominál, amelyikben végül született?
Légyszi, az hogy ez mennyire ostobaság vagy sem, nem számít, ne erről szóljon a kérdés :). Csupán érdekel.
Köszi!
Ami a csillagjegyeket illeti, abban abszolút hiszek, hiszen én magam tipikus bika vagyok, illetve a környezetemben is mindenki tipikusan az, ami: kos, skorpió, ikrek stb.
Fiam tipikus szűz, leginkább ahogy a nagykönyvben meg van írva. Nála már 1 évesen megnyilvánult a szüzekre jellemző rendszeretet: amit valahonnan kipakolt, azt vissza is pakolta. :)
Ikreim vannak, még az aszcendensük is ugyanaz.
Ég és föld a két gyerek, minden szempontból.
Élő cáfolatai a horoszkópnak...
Hát az én 15 hónapos fiam skorpió. Mindenki imádja :) Remélem nem csak egyelőre. Tény, hogy nehéz vele mert akaratos, hisztis, neurotikus, de emellett nagyon közvetlen, barátságos, mosolygós. Nagyon aktív. Imád menni mindenhova, mindenre kíváncsi.
Én sem hiszek a horoszkópban, bár sok minden ráillik, de az apja meg pl mérleg és ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, na bumm neked horoszkóp :D
Köszi a válaszokat! :) Tanulságos mindegyik.
A "más időben született, mint vártuk/várták" esetre nincs példa? Az nagyon érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!