Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, tipikus csillagjegy...

Anyukák, tipikus csillagjegy a babátok?

Figyelt kérdés

Nem hiszek a horoszkópokban meg az ezotériában úgy általánosságban, de abban szerintem van valami, hogy bizonyos jegyek bizonyos tulajdonságokkal járnak. Persze mindig vannak kivételek, de tény, hogy a legtöbb Skorpió és Kos, akit ismerek, nehéz gyakran unszimpatikus tulajdonságokkal bíró természetű emberek, míg a Halakkal és a Bakokkal nagyon jól kijövök... Szóval vannak tipikus jegyű emberek :)

Az érdekelne, hogy felfedeztek-e ilyesmit a babátokon? Illetve van-e ott olyan, akinek pl más időpontban született a babócája, mint tervezték, pl, koraszülött volt. Akkor a gyerkőc a tervezett jegyre hasonlít inkább, vagy az a jegy dominál, amelyikben végül született?

Légyszi, az hogy ez mennyire ostobaság vagy sem, nem számít, ne erről szóljon a kérdés :). Csupán érdekel.

Köszi!

2013. febr. 13. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

Ami a csillagjegyeket illeti, abban abszolút hiszek, hiszen én magam tipikus bika vagyok, illetve a környezetemben is mindenki tipikusan az, ami: kos, skorpió, ikrek stb.

Fiam tipikus szűz, leginkább ahogy a nagykönyvben meg van írva. Nála már 1 évesen megnyilvánult a szüzekre jellemző rendszeretet: amit valahonnan kipakolt, azt vissza is pakolta. :)

2013. febr. 13. 11:38
 2/13 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Ikreim vannak, még az aszcendensük is ugyanaz.

Ég és föld a két gyerek, minden szempontból.

Élő cáfolatai a horoszkópnak...

2013. febr. 13. 11:39
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Én tipikus kos vagyok, a kislányom tipikus oroszlán, mint az apukája. Úgyhogy van benne valami.
2013. febr. 13. 11:39
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát az én 15 hónapos fiam skorpió. Mindenki imádja :) Remélem nem csak egyelőre. Tény, hogy nehéz vele mert akaratos, hisztis, neurotikus, de emellett nagyon közvetlen, barátságos, mosolygós. Nagyon aktív. Imád menni mindenhova, mindenre kíváncsi.

Én sem hiszek a horoszkópban, bár sok minden ráillik, de az apja meg pl mérleg és ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, na bumm neked horoszkóp :D

2013. febr. 13. 11:40
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Én nem is tudom, hogy csillagjegyhez vagy csupán a "tárgyhoz" hasonlítsam a lányom. A lényeg, hogy mérleg, és olyan is: egyszer fent, egyszer lent, néha egyensúlyban. :)
2013. febr. 13. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Kislányom Rák jegyű és nagyon illik rá, amit írnak:-). Persze nem minden, de a nagy része igen. 2 év 7 hónapos a kislányom.
2013. febr. 13. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
A kislányomra nagyon jellemző a horoszkópja :) ikrek,skorpió aszcendesse hááát nem egyszerű eset :D A kisfiam is ikrek jegyű,de nála még nem tudom eldönteni.
2013. febr. 13. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
2 skorpió jegyű gyerekem van és én is skorpió vagyok:) Nyitott barátkozós, sok baráttal ismerőssel rendelkezem egyáltalán nem vagyok "nehéz" eset így emberi kapcsolatok terén:)) A fiam is nyitott, barátságos, egyáltalán nem olyan amilyennek a horoszkópja szerint lennie kéne (csendesebb, gyanakvóan szemlélődő, elmélyülten elmolyolgató na ő egyáltalán nem ilyen...) A lányomra kicsit jobban jellemző talán.
2013. febr. 13. 12:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Tanulságos mindegyik.

A "más időben született, mint vártuk/várták" esetre nincs példa? Az nagyon érdekelne :)

2013. febr. 13. 13:57
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
A lányom korababa lett, így most szűz csillagjegyű, egyébként mérleg lett volna. Jóval több benne a mérleg, de ugyanakkor a születési ascendens tulajdonságai is felismerhetőek.
2013. febr. 13. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!