Anyukák, tipikus csillagjegy a babátok?
Nem hiszek a horoszkópokban meg az ezotériában úgy általánosságban, de abban szerintem van valami, hogy bizonyos jegyek bizonyos tulajdonságokkal járnak. Persze mindig vannak kivételek, de tény, hogy a legtöbb Skorpió és Kos, akit ismerek, nehéz gyakran unszimpatikus tulajdonságokkal bíró természetű emberek, míg a Halakkal és a Bakokkal nagyon jól kijövök... Szóval vannak tipikus jegyű emberek :)
Az érdekelne, hogy felfedeztek-e ilyesmit a babátokon? Illetve van-e ott olyan, akinek pl más időpontban született a babócája, mint tervezték, pl, koraszülött volt. Akkor a gyerkőc a tervezett jegyre hasonlít inkább, vagy az a jegy dominál, amelyikben végül született?
Légyszi, az hogy ez mennyire ostobaság vagy sem, nem számít, ne erről szóljon a kérdés :). Csupán érdekel.
Köszi!
6. vagyok.
A kislányom akkor született, amikor kellett, de én 1 hónappal előbb születtem. Bár már nem vagyok baba, de az a jegy jobban illik rám, amikor születnem kellett volna. Oroszlán vagyok, Szűz lettem volna. Az Oroszlánból semmi nem illik rám, de soha nem néztem, a másik jegy jellemzőit, addig amíg nem olvastad a kommentedet:-)
Hű, tök érdekes :). Akkor hiába születik valaki korábban, valahogy mégis tudja a test/lélek, hogy hová is húz az egyén... :D Nagyon érdekes!
Nekem is csak egy koraszülött ismerősöm van. Ő Mérlegnek mondja magát, de nagyon nem Mérleg (én az vagyok, tudom, milyen az). Ellenben Skorpiónak beillene :). Le merném fogadni, hogy novemberre volt kiírva, csak októberben született... Sok mindent megmagyarázna ;)
Hm, olvastam egyszer egy tesztről, ahol néhány, különböző csillagjegyű alanynak elkészítették a részletes horoszkópját, mindenki csak a sajátját olvashatta el. Mindenki nagyon meglepődött, még a szkeptikusak is, hogy mennyire nagyon illik rájuk a horoszkópjuk. Ezek után megkérték őket, hogy mutassák meg egymásnak a papírjaikat, volt nagy megdöbbenés: mindenki ugyanazt a horoszkópot kapta, mégis mindenki felismerte benne saját magát :)
Valahogy így megy ez a jóslással is, meg minden egyéb hókusz-pókusszal.
Ha a fogantatás idejével függene össze a csillagjegy, akkor azt mondanám, hogy nincs teljesen kizárva, hogy van benne valami. De így, hogy pl az én kisfiam születése, ezáltal a csillagjegye a dokim munkabeosztásától függött, így nevetségesnek tartom, hogy bármilyen összefüggésbe hozzam a személyiségét a születési időpontjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!