Milyen a rák jegyben született gyerek?
Úgy néz ki fiam lesz, de a lányok is érdekelnek!
Kislányom ikrek jegyű, egy "angyal", azt leszámítva hogy nem túl jó evő,mert nem ér rá sose enni...
Kíváncsi vagyok a rák jegyű gyerkőcök milyenek?
Játszani mit szeretnek? Enni? Kicsinek sírósak-e? ...stb?
Kíváncsian várom a válaszokat! :)
kislányom ikrek nekem is...ő mindig menne,mindig élmény kell neki...imádja a társaságot,szeret beszélni..
második lányom rák...ő nyugodt,szeret itthon lenni,nagyon anyás,nagyon bújós,ölelgetős,puszilgatós,nem igényli annyira a társaságot,szereti a gyerekeket,játszóteret,..de az első lányomat el se lehetett hozni,,ő mondja is a végén hogy haza,haza..
kirakó,építős játék nagyon szereti..nagyon szereti az állatokat..kicsi-mami ezt játssza...szóval nagyon ragaszkodós..
2.VÁLASZLÓ vagyok..tényleg hasonlítanak..
igen ismerős a gyűjtőgetés,színben nálunk a sárga volt a nyerő,most rózsaszín a kedvenc..nagyon ragaszkodik dolgokhoz, mindig a megszokott dolgok..
kisfiam van
nagyon nyugodt volt babának, csak akkor sírt ha éhes vagy fáradt volt
most 2,5 éves, most is jó gyerek, akaratos ugyan, de nincsenek nagy hisztik szerencsére
viszont nincs el magában egy percre sem, mindig vele kell lenni
azt mondják a rák jegyűek érzékenyek
Utolsó: ilyen az "ikrek" lányom is :)
Kíváncsi vagyok milyen temperamentuma lesz az öcsinek, csak 25 hónap különbség lesz köztük.
Állítólag az aszcendens inkább a meghatározó. Kislányomnak ez a mérleg. A tiéteknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!