Ti rák születésű babátok is ilyen? Ti is így vagytok mint én?
Csak aszisztáltok a gyerek nevelésében mert annyira ő alakítja saját maga napirendjét, magatartását, evését???
Most lesz 1 éves! Csillag jegye rák (leírom mert szerintem egy az egyben ehhez köthető) Terhességem, szülésem mesébe illően probléma mentes volt! Mikor hazajöttünk rögtön kapott cumikát is és csak akkor vettük ölbe mikor ő igényelte (csak úgy magunk szórakoztatására egyszer kétszer) cicizett az elején de láttuk nem kiegyensúlyozott ezért kapott tápszert! lassan csak tápszeres lett és ezzel együtt át is aludta 8 hetesen az éjszakákat! Mindig egyértelmű jeleket adott és mindig tudtuk apukájával mi baja! Sose sírt illetve hagytam sírni (hiszti vagy ilyesmi az más tészta, mert olyankor van) 6 hónaposan maga mondott le a cumikáról és tért át az újjacskájára! Iszonyúan kitartó bármiről legyen szó! most járni tanul (kompot nem használunk) abban sem segíthetek neki mert bepipul :) ölben nem nagyon szeret lenni (anyósom nagy bánatára :D) Enni is gyakrabban eszik kézzel mint kanállal (általam) Inni ő maga akar pohárból mikor látja ebéd közben mi abból iszunk. Kapott mamától bilit és este fürcsinél egyszer próbáltuk ki neki (viccből mivel 11 hónapos) Azóta este tolja oda a kádhoz és bele pisil (csak este) Szóval annyiszor észre veszem hogy én csak a háttérből igazgatom a szálakat és mindenben ÖNÁLLÓ (olyan vicces leírva) Ti rák születésű babátok is ilyen?
Lassan 1 éves rák kislányom van. Őt sem tudom igazán alakítani, inkább én idomulok hozzá. A ciciről nem kellett leszoktatni, ő döntött úgy, hogy neki már nem kell. Cumizni még mindig cumizik. Az önállóságot én nem vettem észre rajta. Ő nagyon anyás, bújós, mindig jön utánam, szeret ölben lenni. Ha valamit akar, akkor azt megcsinálja/eléri. Jókat szokott már hisztizni, ha valami nem úgy van ahogy azt elképzelte. Nagyon akaratos (tiszta anyja). Szóval majdnem teljesen más, mint a te babád.
Szerintem a rákokra inkább a bújósság jellemző amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!