Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sára, Luca, Éva hármasikreknek?

Sára, Luca, Éva hármasikreknek?

Figyelt kérdés
Amikor megtudtam, hogy három lányom lesz, majd' kiugrottam a bőrömből, aztán nevet kellett választani... A férjemmel ezt a hármat okoskodtuk ki, a vezetéknév elég hosszú. Szerintetek?

2014. aug. 13. 15:21
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha az Éva túl komoly egy kislánynak, akkor a Luca meg túl gyerekes egy felnőttnek - szerintem.

Szerintem az Éva becenevei egy kislánynak kedvesek és aranyosak- nem hinném, hogy ez befolyásoló tényezőnek kellene legyen.

De majd a kérdező eldönti...

Tényleg Kérdező, megvannak a fix nevek, Éva, Luca Sára lesznek a kislányok??

Szívből gratulálok hozzájuk, bármi is legyen a nevük!! :)

2014. aug. 17. 10:09
 42/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, és a gratulációkat is! :)

Nagyon úgy néz ki, hogy ez a három név lesz. :) Nekem a három közül az Éva a kedvencem, tehát az fix. És ahogy írtátok, lehet becézni pl. Vicának. :) Szerintem nem lesz vele baj. :)

2014. aug. 20. 09:11
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a babákhoz, és nagyon szép neveket választottatok ;)
2014. aug. 21. 19:10
 44/47 anonim ***** válasza:
Megszülettek a picik??? Mi vett végül a nevekkel?
2015. febr. 14. 20:42
 45/47 A kérdező kommentje:
Igen, meg. :) Végül ez a három név maradt, köszönöm segítségeteket! :)
2015. febr. 15. 09:33
 46/47 anonim ***** válasza:
Jujj, gratulálunk, nagyon-nagyon sok boldogságot nektek!!!
2015. febr. 16. 18:47
 47/47 anonim ***** válasza:

Gratulálok!! szerintem nagyon jók a nevek, nekem egyből nagyon tetszett mind a három. Illenek is egymáshoz! :)

Mekkorák lettek a picik, ha szabad megkérdezni, mennyi időre születtek?

Nagyon jó egészséget a kicsiknek és szülőknek is, sok erőt és sok sok örömet hozzájuk!!!

2015. febr. 17. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!