Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sára, Luca, Éva hármasikreknek?

Sára, Luca, Éva hármasikreknek?

Figyelt kérdés
Amikor megtudtam, hogy három lányom lesz, majd' kiugrottam a bőrömből, aztán nevet kellett választani... A férjemmel ezt a hármat okoskodtuk ki, a vezetéknév elég hosszú. Szerintetek?

2014. aug. 13. 15:21
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
19%
Nekem ebből a háromból csak a Sára tetszik, esetleg a Luca és harmadiknak én is az Annát választanám. Vagy ha mást kellene választani, akkor a Dórát.
2014. aug. 14. 20:44
 32/47 anonim ***** válasza:
80%
Most ez konoly? Azért nem adná senki az Évát a Sára mellé, mert az most nem felkapott??? Azért adja a kérdező inkább az Annát, mert most minden 2. kislánynak az a neve? Hát szerintem nagyon szép az Éva. Mitől szebb az Anna vagy a Sára?? Én el sem akarom hinni, hogy ez az ált. vélemény. Ami most nem trendi tucatnév azt ne is merjük adni?! Komolyaaaan......
2014. aug. 14. 21:21
 33/47 anonim ***** válasza:
81%
Osztom az előző vélemènyt. De ami számomra még hihetetlenebb, az az, hogy a trendi divat miatt olyan nevek mellé mint a Sára, Luca, a Lénát, Grétát, stb javasolják, mert az most felkapott. Hát számomra meg ezek nem jönnek össze.... Aztán majd jön egy idétlen celeb, az Éva nevet adja a kislànyának, és a következő évben a fentebb válaszolók mindegyikének az Éva lesz a kedvenc neve, mert az milyen szép....
2014. aug. 14. 21:34
 34/47 anonim ***** válasza:
35%

Sára, Luca még elmegy, de nekem az Éva nem tettszik.

Helyette inkább Lilla, Réka, Nóra, Bella, Noémi, Diána

2014. aug. 14. 22:39
 35/47 anonim ***** válasza:
59%
Miért baj az hogy valakinek az Anna tetszik és nem az Éva? Szerintem mindkettő tucatnév, de nem baj. Van akinek ez jön be, másnak meg a divatnevek. Még jó, hogy a kérdező csak tanácsot akar kérni és nem azt, hogy döntsünk helyette. Elvileg mindenkinek a véleményét tiszteletben kellene tartani még akkor is, ha ez nehéz.
2014. aug. 14. 23:49
 36/47 anonim ***** válasza:
55%

Anna és Éva tucatnév.

A névadási statisztikában az Anna már évek óta benne van a top 1-10ben, az Éva nincs benne az első 100-ban.

És biztos, hogy sokaknak ezért nem tetszik.... mert nem trendi??

Kérdező, már csak azért is legyen egy Éva lányod, légyszi!!!

Egyébként nekem nagyon tetszik az Éva név, az Anna is- de ez most nem kérdés...:)

2014. aug. 15. 09:56
 37/47 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mindhárom név szép. Majd hülye lennék úgy válogatni nevet, hogy melyik divatos és melyik nem. Például nekem az Anna nem is tetszik. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ti szépnek találjátok-e a neveket vagy sem.

És gratulálok a kislányokhoz. :)

2014. aug. 15. 19:31
 38/47 anonim válasza:
29%

Névválasztáskor azt is figyelembe kell venni mi illik egy gyerekhez az éva túl komoly egy gyereknek de arra is kell gondolni hogy ha felnőtt lesz és mondjuk elnök ne legyen annyira gyerekes a neve és kamasz korban és helyt álljon a luca az nagyon szép13éves korig még nem is gyerekes de aztán a sztárok miatt a külföldi neveket akarják

Szerintem : Emma, Lora, Ella, Miranda , Eliza Liza Amélia Bella

Ha magyarosabb nevet akarsz:Zita Anna Réka Petra Amina

2014. aug. 16. 21:10
 39/47 anonim válasza:
26%
Kérlek irj viszza ha jó ötletet adtam de ha kikötésed van akkor is írj bármilyen okbol irj
2014. aug. 16. 21:13
 40/47 anonim ***** válasza:
62%
Az utolsó hozzászólótól kérdezhetem? Az Éva miért túl komoly egy kislánynak? Évi, Vica.... Nagyon aranyos, kedves becézések egy kislánylak. Az Anna szerinted nem túl komoly egy kislánynak. Miért? (Elég sok van belőle mostanában?)
2014. aug. 16. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!