Szerintetek, hogy hangzik a következő név? Keresztes Luca, vagy Keresztes Aliz a másik.
Nekem az Aliz nem nagyon tetszik.
A Luca viszont nagyon szép, csak kár, hogy decemberbe a nagy ünnephalomba van a névnapja.
Nekem mindkét név tetszik, a Luca nagyon szép, egy régi barátnőmre emlékeztet.:) Az Alíz is nagyon szép, mindhárom barátnőm, akit így hívnak, kitűnőre érettségizett, szóval nagyon okosak az Alízok :)
Ha elfogadsz még ötleteket, akkor most írnék egy-kettőt :)
Lány: Evelin, Flóra, Ivett, Karina, Vivien
Fiú: Ádin, Bende, Flórián :) Remélem tudtam segíteni
Nekem a Luca hangzásra jobban tetszik, és manapság ritkának is számít, legalábbis felénk.:)
Lány nevek közül a következőket tudnám ajánlani: Alícia, Dana, Elena, Eliza, Emília, Felícia, Laura, Liza, de személyes kedvencem egyébként az Emma Róza, szerintem a vezetéknevetekhez is nagyon jól passzol :)
Fiú nevek közül nem nagyon tudok ajánlani, nekünk csak lányunk van eddig, ezért nem igazán gondolkodtunk fiú nevekben, talán Attilának nevezném el a következőt, vagy Benének, Kendének esetleg. A lényeg, hogy a név ne kezdődjön Cs-vel, Sz-szel, S-sel, és Zs-vel és jobb lenne, ha nem is végződne ezekre a betűkre, mert úgy nagyon furán hangzik. És tudom, nektek biztos nagyon tetszik a János név, én mégis azt mondom, ezt rakjátok be 2. névnek, mert mostanában tudjátok milyen világot élünk, a gyerekek az ilyen nevekből is gúnyt űznek, úgyhogy én a te helyedben ezt mindenképp 2. névnek tenném, ha már annyira muszáj lenne ezt a nevet adni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!