Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sára, Luca, Éva hármasikreknek?

Sára, Luca, Éva hármasikreknek?

Figyelt kérdés
Amikor megtudtam, hogy három lányom lesz, majd' kiugrottam a bőrömből, aztán nevet kellett választani... A férjemmel ezt a hármat okoskodtuk ki, a vezetéknév elég hosszú. Szerintetek?

2014. aug. 13. 15:21
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
26%
Lenke, Léna és Lujza.
2014. aug. 13. 18:03
 22/47 anonim ***** válasza:
76%

Mindhárom gyönyörű!

Nekem a Sára lóg ki, mert nem decemberben ünneplik.

Szerintem mindnek legyen külön olyan hónap, amikor csak ő az ünnepelt, ha már a szülinapjuk egyben van.

2014. aug. 13. 18:31
 23/47 anonim ***** válasza:
31%
Az Éva kicsit kilóg a sorból, rövidebb, mint a többi név, de például lehetne Anna, Dóra, Ella, Kata, Maja, Mira, Nina, Nóra, Réka, Rita, Róza, Tina, Vera, szerintem már válaszoltam egy kérdésedhez, hogy legyen ugyanannyi betű és azonos utolsó betű. Ebből az a jó választás, mert nőiesít. A másik két név nagyon szép, gyakori, de jó választás, bár, ha esetleg külföldre szeretnétek költözni, a Lucát nem ajánlom, mert azt sok helyen Luká-nak ejtik ki, és férfinév. Persze ebből nincs hátrány, csak hogy tudjátok :) Remélem sikerül nevet választani, boldog babavárást :)
2014. aug. 13. 19:13
 24/47 anonim ***** válasza:
Jaj, és ne legyen ugyanaz a nevük kezdőbetűje, mert akkor például az iskolában nem tudod sima monogrammal ellátni a bögréjüket például, meg amúgy is zavaró.
2014. aug. 13. 19:18
 25/47 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nagyon szép ez a három név együtt. Nekem mind a három tetszik.

Talán én a Luca helyett az Annát választanám de az még gyakoribb.

Rövid nevek még Zita, Míra, Lea, Bea, Dia, Maja, Víta, Hella.

2014. aug. 13. 22:20
 26/47 anonim ***** válasza:
24%
Nem tetszik egyik név sem, és szerintem az Éva kilóg a sorból. De ha már ezt a vonalat kedvelitek, akkor Anna, Lili és társai közül legyen a 3. neve is.
2014. aug. 14. 07:35
 27/47 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nagyon tetszik mind a három név. Az Éva is!! Sőt, szerintem nagyon jó, hogy egy ilyen - ma már kicsit ódivatúnak tartott - nevet is választottatok. Szerintem teljesen viselhető név kicsinek-nagynak és ráadásul ritka is.

A Sára és Luca ma valóban sokkal felkapottabbak mint az Éva. Az Anna és Lili, Nóra nevekkel együtt.

Nekem tetszik ez a három név- én nem választanék mást helyette.

Gratulálok a lányokhoz!!

2014. aug. 14. 07:46
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Az Éva szép,Luca is megjárja,nekem a Sára ódivatú,hiába adják ma is,Talán mert több Sári nénit is ismertem.
2014. aug. 14. 09:33
 29/47 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem kifejezetten jó választás mindhárom, nem azok a mostani tucatnevek :)
2014. aug. 14. 13:31
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:a Sára és a Luca nem tucatnév mostanában?!Dehogynem!
2014. aug. 14. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!