Szerintettek Lúcia vagy Luca?
Figyelt kérdés
Se én se a párom nem tudja eldönteni , hogy melyik legyen ? Melyik a szebb? Melyik az eredetibb ? Kovács a vezetéknév szóval mindegy , mindegyikhez megy :)
Egy kétségbeeset kismama
2013. szept. 25. 20:28
1/13 anonim válasza:
A Lúcia borzalmas, mint egy brazil sazappanopera, a Luca jobb, viszont tucat név.
2/13 anonim válasza:
Luca szebb szerintem.
A Lúcia az olyan nem tom... :/ Az nem tetszik nekem.
5/13 anonim válasza:
Lúcia nekem is olyan szappanoperás, a Luca viszont a Kovácshoz túl gyakori.
Harmadik verzió nincs?
6/13 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a Lúcia:(
Inkább Luca.
8/13 anonim válasza:
A Luca nagyon szép. Ha ennél ritkábbat akartok, keressetek valami mást, de légyzsi na a Lúciát. Tudjátok, kik adnak ilyene neveket a gyerekeiknek... Dzsindzser, Meláni...
9/13 anonim válasza:
SZerintem a Dzsindzser-félékkel azért nem egy kategória a Lúcia, de valahogy olyan öreges, portásnénis. A Luca viszont nagyon szép.
10/13 anonim válasza:
A kettő közül Luca.De tényleg tucat név.2012-ben a 7. a leggyakrabban adott lány nevek 100-as listáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!