Luca Napsugár, Nóra Katalin és Adrienn Bettina! Neked ezek a névpárosítások hogy tetszenek?
Az első kettő gyönyörű, a harmadik kicsit fura:)
Boldog babavárást!
21hkm.
Túl hosszú nevek egymás után, és nem is hangzanak egyútt jól!
Szerintem förtelmesek együtt, olyan nagyon erőltetett.
Napsugár? Van ilyen név??? Na ne már...
Erről kapásból a kátrányos helyzetűek és a neveik jutnak eszembe: Kolompár Nintendó, Kalányos Kevincostner, Tóth Rocketlauncher, Freddykrőger Viktor, Kovács Inuyasha, Orsós Motherbookdriver :D
Köszi :)
Nem sértődök meg,ha valakinek nem tetszenek! Őszinte válaszokat kérek!
A Napsugár helyett még gondolkozom,de a Luca marad.
Mondjuk azt nem értem,hogy a ezen az egyen kívül a többit miért gondolod cigányosnak.A Nóra Katalin sztem semmiképpen sem az!
Jöhetnek még és köszi (:
A Nóra Katalin nagyon tetszik! :) Szerintem gyönyörű így együtt ez a két név.
A Luca Napsugár is szép, szerintem egyáltalán nem cigányos név a Napsugár, nem értem miért kell minden különlegesebb nevet a cigányokhoz kötni (például Dzseniferből is sokat ismerek, aki magyar, ettől még nem tetszik ez a név, csak megjegyzem, hogy a magyarok is elég fura neveket tudnak kitalálni). Ismerek egy Napsugár nevű tündéri 3 éves kislányt. A Luca nem annyira tetszik, de ennek nincs semmilyen különleges oka, egyszerűen nem tetszik, de ha neked igen, akkor jó, az a lényeg. :)
Az Adrienn Bettina viszont így együtt elég furcsa, nem hangzik valami jó együtt, külön-külön szép nevek.
Gratulálok a babákhoz!
Nóra, Katalin nem rossz, de a másik kettő nem tetszik.
/Krisztina-Ilona, Eszter-Éva a két lányom/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!