Luca Napsugár, Nóra Katalin és Adrienn Bettina! Neked ezek a névpárosítások hogy tetszenek?
Nekem Adrienn Magdolnám van.
Gratulálok a 3 pici csajszihoz!
Én nagyon szeretem a neveket és néha elgondolkozok ilyen névösszeállításokon :D A kedvenceim:
Anna Szofia
Emma Lilien
Petra Jázmin.
Olyan szép hangzásuk van, persze ez csak az én saját véleményem. (Ezeken kívül tetszik az Alíz, Blanka, Regina)
Nos, a kérdésedre válaszolva: a Luca Napsugár 2 olyan név, amit manapság szoktak adni a gyerekeknek (elég gyakori, főleg a Luca, A Napsugár pedig egyáltalán nem szép, bocsi :/ )
A Nóra, Katalin nevek a 30-40-es nők között a leggyakoribbak (bár a 3 közül ez a legjobb)
Az Adrienn és a Bettina pedig a mai 10-en évesek közt nagyon elterjed nevek. + Mindkettő elég karakteres és nem illenek egymáshoz.
Tehát mind a 3 pár más-más időszakokban gyakori/elterjedt.
Szerintem kicsit jobban meg kellene keverni a neveket, hogy ne legyen majd az, hogy az egyiknek régi nevei vannak a másiknak nagyon új stb.
Majd írd meg, hogy lett a kicsik neve :)
Az én 3 lánykám:Diána Lilla
Glória Míra
Írisz Olívia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!