Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Adrienn...

Mi a véleményetek az Adrienn és az Alexandra nevekről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő tetszik, de Adrienn helyett inkább az Adriána :-)
2012. aug. 1. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az Alexandra jobban tetszik.
2012. aug. 1. 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Mindkettő jó,de az Alexandra valahogy jobb hangzású,de a Szandi becézési formája az nem tetszik inkább úgy hogy Alexa.
2012. aug. 1. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is inkább az Adrienn. Amúgy egyik sem rossz, de nekem nem ezek a kedvenceim.
2012. aug. 1. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
neeeeeeeee
2012. aug. 1. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

mindkettő tetszik.

majdnem ALEXANDRA lett a kislányunk,de Fruzsina lett, jobban is illik hozzá :)

az Adrienn apának nem tetszik

2012. aug. 1. 18:17
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem tetszik egyik sem,úgy igazán.De az Adrienn egy fokkal jobb.
2012. aug. 1. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Én Adrienn vagyok, hát sosem szerettem a nevem, de mára megbékéltem vele. Amúgy sokan mondják, hogy szép név. Nekem az Adria, Adrianna tetszik. Az Alexandra tetszik, de a Szandi, Szandra nem igazán, inkább Alexa becézés.

Minden esetre sokkal jobbak, mint néhány mai divatnév.

2012. aug. 1. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Az Alexandra nem tetszik egyáltalán.Olyan Alexandroszos.:) Az Adrienn az jó név sztem. Adi,Adri.:)
2012. aug. 1. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
44%

Nekem az Adrienn tetszik, de az Alexandra nem. Mindkét nevű ismerősöm volt/van.

Az Alexandra nevezetű egy igen furcsa ember, de nem a jó értelemben... Nem érdekli semmi, az embereket utálja, teljesen antiszociális, minden rossz, ami történik vagy amit az emberek csinálni. Dolgozni nem akar, suliba járni nem akar, egy érettségit azért összeszedett nagy nehezen, de nem egy túl okos ember.

Az Adrienn nevezetű ismerősöm viszont egy hihetetlenül okos lány. De nem csak ilyen mezei okos ember, hanem már a zseniség határát súrolja.:) Mindig, minden körülmények között megállja a helyét, talpraesett és a jég hátán is megélne. 24 éves, 2 éve van a mostani munkahelyén (még a fősuli alatt kapkodtak utána és csak utána lett meg a diplomája), de már főnököt akartak belőle csinálni, viszont egy akadálya volt, hogy ilyen fiatalon nem lehet vezető.:) Viszont az érzelmi intelligenciája nem túl fejlett. Nagyon lenéző az emberekkel és mégis önbizalom hiánnyal küszködik.

Szóval ezekről a nevekről ezek az emberek jutnak eszembe. Ha nem ismerném ezt az Adrienn, szerintem adnám is ezt a nevet a lányomnak, csak apának nem tetszik.:P

2012. aug. 2. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!