Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Adrienn...

Mi a véleményetek az Adrienn és az Alexandra nevekről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 16:47
1 2
 11/12 anonim válasza:
Engem Alexandrának hívnak.Főiskolára jártam,és elvégeztem,és nem nyögvenyelősen...igazán szerettem oda járni.Az ismerőseim jó embernek tartanak,vannak barátaim,és szeretek közeledni az emberekhez...A szüleim ezt a nevet választották nekem,mert anyum mindig is vágyott egy kislányra.És gyerekkora óta tudta,ha egyszer lesz neki,Alexandrának fogják hívni.Hát itt vagyok.És szerintem hülyeség hogy egy névből megismerheted az egész személyiségemet.pont.
2012. aug. 29. 23:27
 12/12 anonim ***** válasza:
43%

Kedves Alexandra!

Én a 10. válaszoló vagyok és valamiért úgy érzem, hogy nekem céloztad a válaszodat.:) Ha így van, akkor ajánlom, hogy olvasd el még egyszer a választ, mert valamit nagyon félreértettél! Senki sem írta szerintem, hogy egy névből meg lehet ismerni egy ember személyiségét, csupán leírtam, hogy milyen személyiségek az én ilyen nevű ismerőseim, ami miatt nekem nem tetszik a név. Ezzel nem hiszem, hogy bárkit is minősítettem. Nyilván egyértelmű mindenkinek (de ezek szerint mégsem), hogy azért, mert én egy ilyen Alexandrát ismerek, attól nem minden ilyen nevű egyén hordoz hasonló személyiségjegyeket. Szóval kedves Alexandra, lehet rossz napod volt, és azért mérgelődtél kicsit (hozzáteszem ok nélkül), de remélem kialudtad magad és most már derűsebb napod lesz!:)

2012. aug. 30. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!