Luca vagy Véda? Kisfiúnak adnád az Árész nevet (vagy ha nem, legalább el tudsz képzelni egy magyar fiút, akire illik a név)?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2013. ápr. 14. 07:22
1/9 anonim válasza:
Luca.
Aresz? Jo isten... En is szeretem a kulonleges neeket, de azert ennyire nem.
Nekem rola egybol az alvilag jutna eszembe. Nem kelltene jo benyomast nalam a fiad. Pedig lehet, hogy egy angyal lenne..
Mar csak egy "h" hianyzik a neve elol.. A kis Haresz :)))
2/9 anonim válasza:
Védát még nem is hallottam és nem tetszik.Luca szép.Árész a 12 olümposzi isten egyike.Nem adnám,és el sem tudok képzelni egy magyar kisfiút ezzel a névvel.
3/9 anonim válasza:
A Lucát nem adnám, mert nem tetszik és nagyon sok gyereket hívnak így. A Véda jobban tetszik.
Az Árész szép név. Nekem egyből a görög hadisten jut róla eszembe. (Az alvilág istene Hádész) Én nem lennék ennyire bevállalós, sokkal átlagosabb nevet adnék a fiamnak (Ádám), de más gyereke esetében tetszene.
4/9 anonim válasza:
Veda szép. Luca nem tetszik, Aresz borzasztó szerintem.
5/9 anonim válasza:
Luca. Az Árészt nem adnám semmiképp.
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik a Véda, de csak mert tudom, hogy honnan jön. Gondolom a legtöbben nem. Árész meg... akkor már lehetne Prométeusz is.
7/9 anonim válasza:
1. válaszoló, hát neked valami bajod van, vagy csak fogalomzavar. Hárész? Hádész az alvilág ura, Árész a bosszú istene.
A Lucát talán adnám, a Védát és az Árészt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!