Ti mernétek vállalni 2. gyereket?
Jövedelem:
Párom fizuja 130.000 ft
enyém netto 75000 ft
első gyerek csp 12000
plssz jövedelem 35000 ft
Kiadás lakás rezsi össz:45000 ft
hitel nincs saját autó
plusz kiadás kb 15000ft. ennyi.
Nyomorogni ennyi pénzből?..... te nem tudod mi a nyomor!!!!
Isten látja lelkem én nem irigylem ha valaki gazdag de az ilyen gondolkodásmódot nem tudom megemészteni.
Most mit magyarázkodsz? Nyilván akartok 2. gyereket, akkor hajrá. Nem is értem ennek az egész kérdésnek a lényegét amúgy, nyilván nem az alapján fogsz dönteni, hogy itt mit írunk.
A kérdés egyébként az volt, hogy MI mernénk-e vállalni, nem az, hogy ti vállaljatok-e. A válasz: nem, mi (legalábbis a válaszok alapján a legtöbben) nem mernénk vállalni. Ennyi. Nem kell, hogy ez téged befolyásoljon.
Azért ne felejtsük el a havi kajapénzt, 1 gyereknél (3fő) átlagosan 70-100 ezer), két gyereknél 25 %-kal nő.
Egyéb kiadások havonta kb 20.000-30.000
Eseti kiadások: 20.000
Nem a babakocsin, a babaruhán van a hangsúly, mert az bakfitty, meg lehet szerezni. Hanem az összkiadáson.
Persze, simán lehetne még szülni 6-7 gyereket, hiszen a körülményekhez képset nem olyan rossz a helyzet, sokan teszik ezt.
akkor vállaljatok. De mikor majd azt kell mondanod neki,hogy hát figyelj nem tudlak beíratni a táborba... nézd, most nem tudom megvenni neked azt a játékot... sajnálom most nem vehetjük meg azt a csokit.
Csodálkozom,hogy hárman kijöttök ennyi pénzből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!