Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mernétek vállalni 2. gyereket?

Ti mernétek vállalni 2. gyereket?

Figyelt kérdés

Jövedelem:

Párom fizuja 130.000 ft

enyém netto 75000 ft

első gyerek csp 12000

plssz jövedelem 35000 ft

Kiadás lakás rezsi össz:45000 ft

hitel nincs saját autó

plusz kiadás kb 15000ft. ennyi.

2014. júl. 25. 21:25
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nyomorogni ennyi pénzből?..... te nem tudod mi a nyomor!!!!

Isten látja lelkem én nem irigylem ha valaki gazdag de az ilyen gondolkodásmódot nem tudom megemészteni.

2014. júl. 26. 08:15
 22/27 anonim ***** válasza:
70%

Most mit magyarázkodsz? Nyilván akartok 2. gyereket, akkor hajrá. Nem is értem ennek az egész kérdésnek a lényegét amúgy, nyilván nem az alapján fogsz dönteni, hogy itt mit írunk.

A kérdés egyébként az volt, hogy MI mernénk-e vállalni, nem az, hogy ti vállaljatok-e. A válasz: nem, mi (legalábbis a válaszok alapján a legtöbben) nem mernénk vállalni. Ennyi. Nem kell, hogy ez téged befolyásoljon.

2014. júl. 26. 08:17
 23/27 anonim ***** válasza:
78%

Azért ne felejtsük el a havi kajapénzt, 1 gyereknél (3fő) átlagosan 70-100 ezer), két gyereknél 25 %-kal nő.

Egyéb kiadások havonta kb 20.000-30.000

Eseti kiadások: 20.000

Nem a babakocsin, a babaruhán van a hangsúly, mert az bakfitty, meg lehet szerezni. Hanem az összkiadáson.

Persze, simán lehetne még szülni 6-7 gyereket, hiszen a körülményekhez képset nem olyan rossz a helyzet, sokan teszik ezt.

2014. júl. 26. 09:23
 24/27 anonim ***** válasza:
56%
Hát mi ketten élünk ennyi pénzből, de megmondom őszintén, épp hogy kijövünk. Pedig van saját lakásunk. De mi úgy vagyunk vele, hogy ha már egyszer ilyen sokat dolgozunk, akkor ne nyomorgjunk, hanem élvezzük a gyümölcsét. Szóval a válaszom nem, még egy gyereket sem vállalnék ennyi pénzre. A normális élethez ez két embernek is alig elég. De nyilván ez a ti döntésetek.
2014. júl. 26. 09:44
 25/27 anonim ***** válasza:

akkor vállaljatok. De mikor majd azt kell mondanod neki,hogy hát figyelj nem tudlak beíratni a táborba... nézd, most nem tudom megvenni neked azt a játékot... sajnálom most nem vehetjük meg azt a csokit.

Csodálkozom,hogy hárman kijöttök ennyi pénzből

2014. júl. 26. 10:14
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. És szerintem is ez nagyon messze van a nyomor kategóriától. Akik azt írják,hogy egyedül is alig jönnek ki ennyiből,nyilván nagyigényűek és étteremben esznek minden nap. Nehogy már csak a milliárdosoknak lehessen gyereke.
2014. júl. 26. 10:50
 27/27 anonim ***** válasza:
56%
Nem nekünk eddig ennyi volt a bevételünk, 1 gyermekünk van, a kiadásunk egy 20assal több volt,de nem nem mertünk,most váltottunk állást a fizunk 350-400ezer között lesz kettőnknek összesen,így igen be merünk vállalni 1-1,5 éven belül. De ezt te tudod, hogy nektek mik az igényeitek.
2014. júl. 26. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!