Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogják korlátozni...

Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.

Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.

Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"

2014. júl. 17. 16:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/146 anonim ***** válasza:
56%
Csak egy kérdés a te nyugdijadra ki foga megkeresni a pénzt?? Mert hogy az én gyerekem tuti nem az is biztos!!
2014. júl. 17. 18:06
 42/146 anonim ***** válasza:
100%
39-es vagyok, ja és ez is egyszerű észjárásra vall, ha kevesebben lennénk, mindenkinek lenne munkája, felfogás. Ajánlanék egy kis közgazdaságtani, szociológiai, társadalmi olvasmányt e témában.
2014. júl. 17. 18:07
 43/146 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti.

Nem kamasz vagyok,képzeld.

Felnőtt ember.

Miért kellene repordukálni magát??

Ezt most komolyan gondolod?

Ha egyszer 2 millió dolgozó van,akkor minek kell 10 millió ember?Miért kell ennek a számnak állandónak lenni?

Az lenne a normális,hogy minden embernek legyen munkája.

Jelenleg rengeteg ember a szüleivel él,esélye nincs elköltözni.

Miről beszélsz?

Nem azzal kell példálózni,hogy nálunk nincs túlnépesedés.

Kínában ezt már csak akkor látták be mikor nagy baj volt.Ahhoz,hogy ott a probléma megoldódjon ahhoz rengeteg idő kell.

Ez kb olyan gondolkodás,hogy "jaj hát csak egy papírzsepi,nem ártottam vele semmit,hohy szemeteltem".

2014. júl. 17. 18:09
 44/146 A kérdező kommentje:

A nyugdíj az egy átverés.

Rengeteg ember nem is részesül belőle.

Arra találták ki,hogy egyesek eltudják lopni mások pénzét.

Öngondoskodás kellene,nem nyugdíj.És ahhoz annyi pénzt adni,és tudatos életmódra nevelni az embereket.

Másrészt hiába van neked 5 gyereked,ha nincs munkája miből fognak tőle járulékot vonni?A segélyből?

2014. júl. 17. 18:11
 45/146 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, olvasgass még egy kicsit a témában. Ajánlom még pl az ökológiai lábnyom kifejezést is
2014. júl. 17. 18:12
 46/146 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem érted, ha igazat adnak neked, sajnos annyira ostoba, és szűklátókörű vagy, hogy talán tényleg jobb, ha nem örökíted a génjeidet tovább.
2014. júl. 17. 18:13
 47/146 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Részben igazat adok Neked ,részben viszont nem.

Igen az olyan családokat akik a semmire szülik a gyerekeket sorban,hogy majd valahogy lesz,őket én is elítélem,mégpedig azért mert saját bőrömön tapasztalom,hogy hiába élünk jól,két gyereket nem tudunk eltartani.

Igen őket elítélem.De!

Vannak azok a családok akik igenis kemény munka árán nevelnek x gyereket,és jómódban,mindent megadva nekik,és szeretettel.Őket becsülöm!

Magyarországon fogynak az emberek,kevés gyerek születik.Csak tudod az a baj,hogy a népesség elég nagy százalékát az teszi ki,hogy szegény ember szül 5-6 gyereket a semmire,a gazdag meg nem mer szülni,mert.

Ebbe nem megyek bele.De mindenki nézzen szét a környéken,hogy akik jómódban élnek ők sem mernek bevállalni 1 max 2-nél többet.

De mondom és hangsúlyozom!becsülöm azokat akik szülnek 3-4 gyereket,és nem az állammal tartatják el magukat!

48/146 A kérdező kommentje:
Azért nem tudják kifizetni a nyugdíjasokat,mert elherdálták.
 49/146 anonim ***** válasza:
Öngondoskodás??Nem mindenki teheti meg!És igen sokan nem fognak kapni vagy nem kapnak nyugdíjat tény!Sőt én sem fogok szerintem kapni,még igaz van 45 évem kb,de félretenni nem tudunk.1 gyerekem van.Lehet mi osszuk be rosszul a pénzt,de valahogy nem megy:(
2014. júl. 17. 18:15
 50/146 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok az ökológiai lábnyom fogalmával.

Nem értem miért akarod ezt ellenem felhozni,mikor pont,hogy az ökológiai lábnyom az én álláspontomat védi.

Hiába van pénzed,mert a pénz nem valódi forrás,csak egy eszköz.

Utolsó!

itt a legnagyobb baj valóban azokkal van,akik a nyomorba is szülnek,de a gazdagoknak sem lenne szabad mértéktelenül szaporodni,mert azok gyereki is mind gazdagok akarnak majd lenni,ezért mindent elkövetnek majd,mások kárára.

Hiába magyarázod meg egy 20 éves embernek,aki luxusban nőtt fel,hogy ne abban akarjon élni,mert ezzel másoknak csökkenti az életszínvonalát,nem fogja megérteni,mert nem abban nőtt fel,mint a szegények.

Én az olyan gazdagokat tudom elismerni,akik ha már gazdagok volt annyi eszük,hogy felfogták,hogy mindenki nem lehet gazdag és nem potyogtatják a gazdagpalántákat,hanem megelégednek 1 gyerekkel is.

2014. júl. 17. 18:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!