Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogják korlátozni...

Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.

Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.

Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"

2014. júl. 17. 16:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/146 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok Fideszes benézted. Viszont ilyen tájékozatlan, össze-vissza beszélő, hozzá nem értő, okoskodóval még nem találkoztam. A kifejezések jelentését nem ismered.A gazdasági folyamatokhoz süket vagy. Kínával pedálozol, tudod mekkora gazdasága és piaca van? Az USA kezet csókol neki, teljesen más tészta a túlnépesedés.
2014. júl. 17. 20:54
 82/146 anonim ***** válasza:
100%
Te meg az empátia!!!?? :D :D
2014. júl. 17. 21:05
 83/146 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy jutott eszedbe ilyenen gondolkodni...

De Mo lakossága csökkenőben van, az idősekből van sok és a fiatalból kevés. Gondolom a Ratkó korszakról nem hallottál........ Meg persze munka is kevés, de az nem a születéstől függ.

Amúgy hiába nem lesz gyereked, burkoltan te is fizeted őket, hiszen az adódból megy a GYES vagy az ingyen tankönyv a 3 gyerekeseknek stb. Szóval nehogy azt hidd, hogy kitolsz a társadalommal. Ha így gondolkodol még jót is teszel ha nem lesz gyereked.....

Nem attól lesz jobb az életszínvonalad, hogy nincs gyereked, csóró lehetsz gyerek nélkül is.

2014. júl. 17. 21:09
 84/146 anonim ***** válasza:
79%
Nem kéne a cigányok 80%-nak ész nélkül szaporodni,és akkor semmi baj lenne.Ma Magyarországon még mindig ufóként néznek egy 3-nál több gyerekes magyar szülőre.
2014. júl. 17. 21:22
 85/146 A kérdező kommentje:

Hát ezzel azért vitatkoznék.

Soha nem kellene gyerek még ha fizetnének érte sem.

Én nem a gyerekgyártásban látom az élet értelmét.

Sajnos ma egyedülállóként is lehetetlen megélni.

Csak nagyon kevés embernek,akiknek jó kapcsolataik vannak,egészségesek.

De gyerekkel még mindig nehezebb,mint egyedül,ez tény.

De a kérdés eleve elment egy témától.

Igen,kedves utolsó magas az empátiám.

Sok ember úgy érzi,hogy neki joga van arra,hogy másoknak ártva is úgy éljenek ahogy ők akarnak,mert nekik van rá pénzük.Az mindegy,hogy ezért megdolgoztak-e vagy sem.

Mert ez nem pénz,hanem empátia kérdése.

7 milliárdan élünk,de ebből csak töredéke él emberhez méltó életet.És ebben sok dolog közrejátszik.

De legfőképpen az emberi önzés.

2014. júl. 17. 21:34
 86/146 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi de akkor elmondanád nekem én mivel ártok neked?? Ja hogy előled eszem el a kenyeret.... vagy hogy én dolgozok és neked nincs munkahelyed emiatt... vagy??
2014. júl. 17. 21:37
 87/146 A kérdező kommentje:

Édesapám pont most ért haza Ausztriából és elmesélt,hogy olyan helyen dolgoztak,olyan családnál,ahol a házaspár orvos,és 4 emeletes lakásuk van,kb 5-6 fős személyzettel.

Durva belegondolni,hogy itthon egy orvos mennyi fizetést kap és az milyen életszínvonalra ad nekik lehetőséget.

Pedig ők is sokat tanultak.

Egy ilyen igazságtalan világba szerintem kár szaporodni.

2014. júl. 17. 21:38
 88/146 anonim ***** válasza:
83%
Az a legnagyobb bajod hogy a kutyának sem kellesz!!!!Szánalmas vagy de tényleg azért mert nem vagy gazdag nem vagy boldog akkor más se legyen az.... jobb is ha nem szülsz remélem soha a büdös életedben nem is fogsz... komolyan szánalmas vagy....
2014. júl. 17. 21:39
 89/146 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy jó szakterületen lévő, jó orvosról van szó. Az itthoni orvosokat se kell sajnálni, lehet a fizetésük nem nagy, de a hálapénz nem rossz. Egyébként nyitva a kapu, tárt karokkal várják kint őket. Amúgy pedig ennek mi köze ahhoz, hogy kinek hány gyereke van. Évente kevesebb gyerek születik mégis nagyobb a szegénység, mint 10 éve. Nincs összefüggés.
2014. júl. 17. 21:42
 90/146 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát erről megint csak mi tehetünk úgye.. nem azok akik lopják az állam pénzét meg stb... na de ezt már annyian leírtuk neked mégis a saját hülyeségedet hajtod!!Amúgy meg ha apuci tart el csönd legyen..... tanulj inkább mert tök hülye vagy az élethez... ja kérdezd már meg tőle minek csináltak meg??
2014. júl. 17. 21:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!