Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?
Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.
Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.
Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"
Nem tudom hogy jutott eszedbe ilyenen gondolkodni...
De Mo lakossága csökkenőben van, az idősekből van sok és a fiatalból kevés. Gondolom a Ratkó korszakról nem hallottál........ Meg persze munka is kevés, de az nem a születéstől függ.
Amúgy hiába nem lesz gyereked, burkoltan te is fizeted őket, hiszen az adódból megy a GYES vagy az ingyen tankönyv a 3 gyerekeseknek stb. Szóval nehogy azt hidd, hogy kitolsz a társadalommal. Ha így gondolkodol még jót is teszel ha nem lesz gyereked.....
Nem attól lesz jobb az életszínvonalad, hogy nincs gyereked, csóró lehetsz gyerek nélkül is.
Hát ezzel azért vitatkoznék.
Soha nem kellene gyerek még ha fizetnének érte sem.
Én nem a gyerekgyártásban látom az élet értelmét.
Sajnos ma egyedülállóként is lehetetlen megélni.
Csak nagyon kevés embernek,akiknek jó kapcsolataik vannak,egészségesek.
De gyerekkel még mindig nehezebb,mint egyedül,ez tény.
De a kérdés eleve elment egy témától.
Igen,kedves utolsó magas az empátiám.
Sok ember úgy érzi,hogy neki joga van arra,hogy másoknak ártva is úgy éljenek ahogy ők akarnak,mert nekik van rá pénzük.Az mindegy,hogy ezért megdolgoztak-e vagy sem.
Mert ez nem pénz,hanem empátia kérdése.
7 milliárdan élünk,de ebből csak töredéke él emberhez méltó életet.És ebben sok dolog közrejátszik.
De legfőképpen az emberi önzés.
Édesapám pont most ért haza Ausztriából és elmesélt,hogy olyan helyen dolgoztak,olyan családnál,ahol a házaspár orvos,és 4 emeletes lakásuk van,kb 5-6 fős személyzettel.
Durva belegondolni,hogy itthon egy orvos mennyi fizetést kap és az milyen életszínvonalra ad nekik lehetőséget.
Pedig ők is sokat tanultak.
Egy ilyen igazságtalan világba szerintem kár szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!