Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?
Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.
Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.
Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"
Jó,de Kínában is korlátozták már.
Lehet,hogy emberi jog,de ha mindenki szaporodna és több utódot gyártana idővel összeomlana a világ,mert a Föld eltartóképessége nem végtelen.
Azzal nem lehet magyarázni,hogy emberi joga van ahhoz,hogy hozzájárul valaki a Föld pusztulásához.
Nem azt mondtam,hogy ne lehessen gyereke.
Hanem,aki szeretne elégedjen meg 1-el.Nem hiszem,hogy az határozza meg a boldogságot,hogy valakinek 1 vagy 5 gyereke van.
Az 1 gyerekes is szülő,tehát teljesült a vágya,van gyereke.
Én is szeretnék sok mindent,de nem más kárára.
Az a baj,hogy sokan ebbe menekülnek.És mindig a gyerekek isszák meg a levét.Aztán szenvedés lesz az egész élete.
Eleve minek akarnak az emberek sok gyereket?
Mi abban a jó?Nincs egyenlőség.
Ennek csak az az eredménye,hogy idővel háborúk lesznek,sok áldozat lesz.
25 év alatt és legalább egy középszintű végzettség alatt pedig nem is engedélyezném(lehet kegyetlenül hangzik),de előbb utóbb valaki/valakik ennek az áldozatai lesznek.
Ez igaz.
De az,hogy a szülőknek van most munkája nem garancia,hogy a gyerekeknek is lesz.
Illetve,ha csak 1 gyerekük lesz,annak az 1 gyereknek nagyobb esélye lesz az életben,mintha 5en lennének.
Nem is értem,aki ilyen sok gyereket vállal az nem aggódik a sorsuk miatt?
Ha csak azt nézed,ha 1 gyerek van,akkor ő örökli majd egyedül a szülei összes vagyonát.
Ha 5 gyerek van akkor 5 felé kell osztani.
Ezzel csökkentik a gyerekeik esélyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!