Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogják korlátozni...

Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.

Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.

Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"

2014. júl. 17. 16:31
 91/146 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig szegényebb országokban azért is születik sok gyerek, mivel nincs nyugdíj és ezzel "biztosítják" be az öregkorukat. Látod ez is egy öngondoskodás valahol.
2014. júl. 17. 21:44
 92/146 A kérdező kommentje:

Utolsó!Nem tudom miért személyeskedsz.

Te csak önmagadat és engem látsz ebben a kérdésben.

Én globálisan látom a dolgokat.

Nem rólad és rólam van szó.

Hanem emberekről.

Azzal van a baj,hogy az emberek fejében nem alakult még ki az hogy úgy éljenek,hogy másoknak nem ártanak vele.

Egy apró pontnak látják magukat egy apró élettel,ezért nem is gondolkodnak hosszú távban,nagy végletekben.

A lényeg,hogy több ember,több igény,szükséglet.

Nyugat-Európa azért tart ott ahol,mert ott mindenkit megbecsülnek.

Nálunk sajnos egy orosz mintára épülő oligarchák rendszerét akarják kialakítani.

Pár 100ezer gazdag és több millió mélyszegénységben élő.

Ez a terv.

A társadalom pedig ez ellen úgy védekezik,hogy nem gyárt hozzá rabszolgákat.

De ez meg is történt már.Csökken a népesség folyamatosan.

2014. júl. 17. 21:44
 93/146 anonim ***** válasza:
100%
Normális választ sem tudsz adni... komolyan vicc vagy... akkor azt kérdezem szerinted én mivel ártok a társadalomnak a világnak a földnek... na tessék válaszólni!!!!!!
2014. júl. 17. 21:48
 94/146 A kérdező kommentje:

De ha 7 milliárd helyett csak 1 milliárd ember élne a Földön akkor nem lenne ilyen nagy a baj.

A fejletlen országokat is a népességcsökkentésre kellene ösztönözni,segíteni nekik.

Sajnos a természet így is elvégzi a dolgot.De az ember beavatkozhat a természetbe és van amikor be is kell.

Ha a halált nem győzhetjük le legalább az élet legyen emberhez méltó,erre kellene törekedni,de sajnos nem ezen vannak.

Kihalni az ember meg nem fog,max egy természeti katasztfóra esetén,még mielőtt valaki ezzel jönne.

2014. júl. 17. 21:49
 95/146 A kérdező kommentje:

Nem ismerlek,azt sem tudom ki vagy.

Hogyan élsz.

Honnan tudhatnám.

A válaszaidból úgy tűnik vadkapitalizmus párti vagy.

Törtető,mindenkin áttaposó.

2014. júl. 17. 21:50
 96/146 A kérdező kommentje:

Ha kommunizmus lenne akkor nem lenne ilyen gáz.

De így rengeteg áldozat van.

2014. júl. 17. 21:52
 97/146 A kérdező kommentje:
Csak nem jól valósították meg.
2014. júl. 17. 21:53
 98/146 anonim ***** válasza:
Rosszul jött le!!! :D ja mert ha ismernél akkor mást mondanál..... vicc de tényleg hogy úgy nyilatkozól dolgokról hogy fogslmad sincs... azért mert te nem egy gazdag uri családból származó azért már a másik a hibás!!!
2014. júl. 17. 21:54
 99/146 anonim ***** válasza:
Komolyan téged a szüleid miért nem szelektáltak nem is értem!!!
2014. júl. 17. 21:55
 100/146 anonim ***** válasza:
A kommunizmus megvalósíthatatlan ezért nem volt. A kapitalizmusban mindenkinek megvan az esély. Egyébként itthon az sincs.
2014. júl. 17. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!