Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogják korlátozni...

Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.

Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.

Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"

2014. júl. 17. 16:31
 101/146 A kérdező kommentje:

Többen is írták ezt a szelektáltak meg miről születtél meg,meg hasonlók.

Teljesen jellemző az önző emberre,hogy más miért született meg,minek él vagy miért nem hal meg.

Semmi empátia.Csak a rosszindulat.Lehet sajnos,hogy evolúciósan előnyös tulajdonság.

Az biztos,hogy egyik kommentelő sem született olyan hátrányokkal az életben,mint én,mert akkor nem írnának ilyeneket,de nem is lepődöm meg.

2014. júl. 17. 21:59
 102/146 A kérdező kommentje:

Kapitalizmusban annak van esélye,aki jó helyre született.

Ezzel az erővel ledobhatnának sok embert a hegyről mikor megszületik.

A kommunizmus megvalósítható,csak nem szeretnék,mert aki most uralkodik,gazdag,annak semmi előnye nem lenne belőle.

Amíg nem mellette hal meg vki addig nem érdekli.

Ha nem tudom nem fáj.

Az a baj,hogy sokakat megrészegített a hatalom és a következő generáció agyát már erre programozzák.

2014. júl. 17. 22:03
 103/146 anonim ***** válasza:
Na milyen hátrányod van mesélj... te is azt akarod hogy kevesebb ember szülessen m.. te mondtad a természet szelektál és ez milyen jó.... na akkor most hogyis van... neked jogod van élni másnak meg nincs joga megszületni...
2014. júl. 17. 22:04
 104/146 A kérdező kommentje:

Az lenne nekik egy nagy büntetés nekik ha senki nem szülne gyereket.Egyfajta sztrájk lenne a kizsákmányolás ellen.

De sajnos ez megvalósíthatatlan.

Ilyen úton nem fogják ezt megdönteni soha.

2014. júl. 17. 22:05
 105/146 A kérdező kommentje:

Pont az mondtam,hogy a 21.században az ember már letudná győzni a természetet,nem lenne szükség szelektálásra.

De a természet elvégzi a dolgát,ha kell.

Ehhez a gondolkodáshoz még rengeteg generációnak kell kihalnia.Egyszer biztos megvalósítják és nevetni fognak rajtunk,hogy így éltünk,mint az állatok.

2014. júl. 17. 22:07
 106/146 A kérdező kommentje:

Nem trendi az örökbefogadás.A nem saját gyerek az nem olyan értékes,ez ma a közfelfogás.

Ha valaha is olyan helyzetben leszek és vágyat is érzek gyereknevelésre biztos,hogy örökbe fogadnék egy szerencsétlent,nem pedig újat hoznék létre.

Aki még nem fogant meg az nem létezik,tehát nem értem a kérdésed.

Nem az abortuszról beszéltem,hanem a megelőzésről.

Bár sokszor az élet a lassú halál,az abortusz pedig a gyors.Kérdés melyik a jobb.

2014. júl. 17. 22:11
 107/146 anonim ***** válasza:
Jól van ne legyen gyereked se saját se másét ne neveled ilyen hülyéből egy is elég... ja te nem érted..... nem baj....
2014. júl. 17. 22:14
 108/146 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye,csak nem vagyok birka.

Nem követek a többit.

Tisztában vagyok a korlátaimmal és a lehetőségeimmel.

Ha lenne gyerekem,ne befolyásolnám semmiben.Nem akarnám a magam képére nevelni.A gyerek egy önálló lény,saját gondolatokkal.

2014. júl. 17. 22:18
 109/146 A kérdező kommentje:

Pszichológia tanárom ezt mondta.

"A pszichológust az emberek többsége bolondnak hiszi".

Aki nem átlagos,nem úgy gondolja,látja a világot ahogy a többség,azt mindig bolondnak nézik.

Ez van.

2014. júl. 17. 22:20
 110/146 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad neked semmi pénzért nem kell gyerek sem saját sem másé!! Akkor most hogyis van ez?? Már te sem tudod mitakarsz!!Nevetség tárgya lettél!!
2014. júl. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!