Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?
Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.
Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.
Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"
Többen is írták ezt a szelektáltak meg miről születtél meg,meg hasonlók.
Teljesen jellemző az önző emberre,hogy más miért született meg,minek él vagy miért nem hal meg.
Semmi empátia.Csak a rosszindulat.Lehet sajnos,hogy evolúciósan előnyös tulajdonság.
Az biztos,hogy egyik kommentelő sem született olyan hátrányokkal az életben,mint én,mert akkor nem írnának ilyeneket,de nem is lepődöm meg.
Kapitalizmusban annak van esélye,aki jó helyre született.
Ezzel az erővel ledobhatnának sok embert a hegyről mikor megszületik.
A kommunizmus megvalósítható,csak nem szeretnék,mert aki most uralkodik,gazdag,annak semmi előnye nem lenne belőle.
Amíg nem mellette hal meg vki addig nem érdekli.
Ha nem tudom nem fáj.
Az a baj,hogy sokakat megrészegített a hatalom és a következő generáció agyát már erre programozzák.
Az lenne nekik egy nagy büntetés nekik ha senki nem szülne gyereket.Egyfajta sztrájk lenne a kizsákmányolás ellen.
De sajnos ez megvalósíthatatlan.
Ilyen úton nem fogják ezt megdönteni soha.
Pont az mondtam,hogy a 21.században az ember már letudná győzni a természetet,nem lenne szükség szelektálásra.
De a természet elvégzi a dolgát,ha kell.
Ehhez a gondolkodáshoz még rengeteg generációnak kell kihalnia.Egyszer biztos megvalósítják és nevetni fognak rajtunk,hogy így éltünk,mint az állatok.
Nem trendi az örökbefogadás.A nem saját gyerek az nem olyan értékes,ez ma a közfelfogás.
Ha valaha is olyan helyzetben leszek és vágyat is érzek gyereknevelésre biztos,hogy örökbe fogadnék egy szerencsétlent,nem pedig újat hoznék létre.
Aki még nem fogant meg az nem létezik,tehát nem értem a kérdésed.
Nem az abortuszról beszéltem,hanem a megelőzésről.
Bár sokszor az élet a lassú halál,az abortusz pedig a gyors.Kérdés melyik a jobb.
Nem vagyok hülye,csak nem vagyok birka.
Nem követek a többit.
Tisztában vagyok a korlátaimmal és a lehetőségeimmel.
Ha lenne gyerekem,ne befolyásolnám semmiben.Nem akarnám a magam képére nevelni.A gyerek egy önálló lény,saját gondolatokkal.
Pszichológia tanárom ezt mondta.
"A pszichológust az emberek többsége bolondnak hiszi".
Aki nem átlagos,nem úgy gondolja,látja a világot ahogy a többség,azt mindig bolondnak nézik.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!