Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogják korlátozni...

Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.

Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.

Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"

2014. júl. 17. 16:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/146 anonim ***** válasza:
100%
Kezdek rájönni hogy te a kutyának sem kellesz azért itt és így éled ki magad... nekem is meg van a véleményem az ilyen emberől mint te!!!!Ásd el magad!!!
2014. júl. 17. 17:43
 32/146 A kérdező kommentje:

Ez baromi szomorú.

Nem az,hogy vannak akik nem értenek velem egyet,hanem az,hogy eddig senki nem írta,hogy nekem van igazam.

Ez durva.

Akkor szaporodjatok,pusztítsátok el az emberiséget,gratulálok hozzá.

2014. júl. 17. 17:45
 33/146 anonim ***** válasza:
85%

Eloszor is, Kinaban par millioval tobb ember el, mint Mo-on. Masreszt Mo-on is sajnos egy bizonyos nepcsoport szaporodik, akinek raadasul budos a munka es az allam nyakan eloskodik segelyekbol, amit a magyar adofizetokre terhelnek termeszetesen. Arrol nem is beszelve, h romboljak az orszag szinvonalat eleg kemenyen...

Nem a szuletesek szamat kene korlatozni, hanem bizonyos jogokat. Ha ezek a csoportok nem elveznenek ilyen jogokat, akkor rogton meggondolnak a szaporodast is. De ez van sajnos, ilyen liberalis vilagban elunk.

2014. júl. 17. 17:45
 34/146 anonim ***** válasza:
86%
Nem a magyar szaporodik hanem a cigányok de azok nagyon!!Nem értem miért kell egykalap alá venni a normális családokat...
2014. júl. 17. 17:47
 35/146 A kérdező kommentje:

Utolsó!Olyat soha nem fognak bevezetni,hogy csak bizonyos csoportokra vonatkozik!

És nem is lenne igazságos!

Így nem lehet megoldani egy problémát,hogy csak a szomszédra vonatkzozzon,de rám ne.

De itt nem az a kérdés,hogy akarnak e dolgozni,hanem az h nem tudnak.Nincs elég munkahely.

Hiába akarsz te,ha nincs.

Az a baj,hogy globális problémák ellen csak összefogással lehet védekezni.

Másra mutogatással és szelektálással nem.

2014. júl. 17. 17:48
 36/146 A kérdező kommentje:

Látom itt sokan nem értik a lényeget!

Itt nem a cigányokra van kihelyezve a hangsúly.

Szerintem az,hogy a cigányok így élnek,azért csak részben hibásak ők.Akik ehhez lehetőséget adtak nekik,azok a legnagyobb hibásak,de nem tudom ezzel mi céljuk volt.

A lényeg az,ha 2-3 millióan lennék,akkor mindenkinek lenne munkája.És nem szorulna senki segélyre.

A hozzászólók nagy része jó életszínvonalat szeretne.

El sem tudom képzelni milyen állapotok uralkodnának itt,ha 20 millióan lennénk.

Sajnos én lettem lehurrogva,mert másokra is gondolok magamon kívül.

2014. júl. 17. 17:54
 37/146 A kérdező kommentje:

Persze lehet élni 47 ezerből is.

Akkor lehetünk akár 30 millióan is,de van egy olyan érzésem,hogy senki nem akar úgy élni.

2014. júl. 17. 17:56
 38/146 anonim ***** válasza:
100%
Ja ennyi erővel lehetne több munkát is teremteni... szóval nem tudom mire jó nekik hogy az összes céget elüldözik..... ja hogy erról is kisemberek tehetünk...
2014. júl. 17. 18:01
 39/146 anonim ***** válasza:
100%

Amíg Magyarországon a családokra jutó átlag kb másfél gyerek, addig nem beszélhetünk születésszabályozásról, mivel a magyarországi lakosság önmagát sem reprodukálja, így ez az ostoba kérdés is csak egy megfelelő információval, tudással, ismeretekkel nem rendelkező, valószínűleg fiatal kamasz agyában születhetett meg. (halkan jegyzem meg, ebben az esetben az életszínvonal még nem népesség kérdése.

Ha globális szintre kivetítve teszed fel a kérdést, akkor már több értelme van, és valószínűleg több igazság is lenne benne, mert az való igaz, hogy ha a Föld népessége ilyen ütemben nő, ráadásul a harmadik világ országaiban, akkor valóban eléri a Föld az ellátóképességei határát, és szakemberek is élelmiszerhiányról, ebből adódó feszültségekről, elmaradott országokból induló népvándorlást jósolnak. Ezen a szinten valóban elhangzanak aggódó előrejelzések. A probléma összetett, és nem is lehet egyszerű megoldást találni rá, hiszen i dönthetné el, ki, és mennyi gyermeket vállalhat.

Olyan prognózist is hallottam viszont, hogy a növekedés elér egy tetőfokot a közeli jövőben, és visszafordul a folyamat. Egyébként pont Kínában nemrég enyhítettek a születésszabályozásra vonatkozó törvényeiket.

2014. júl. 17. 18:05
 40/146 A kérdező kommentje:

Nem tudnak többet teremteni,ezt már bebizonyították.

De a sok buta ember még mindig várja a megváltást.

Arról ne is beszéljünk,hogy a technika fejlődésével egyre kevesebb munkaerő lesz szükséges.

2014. júl. 17. 18:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!