Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?
Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.
Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.
Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"
Nekem egy gyerekem sem lesz.
Nem is szeretnék soha.
De ez független attól,hogy én szeretnék e vagy sem.
Nem mondtam egy szóval sem,hogy másnak se legyen.
Csak ne korlátlan módon,másokkal kicseszve.
Ma már megvannak az eszközök,fogamzásgátlás.
Arra kellene törekedni,hogy aki már megszületett az normális életet éljen meg.Nem pedig arra,hogy X része haljon meg azért mert mások mérhetetlenül önzőek voltak.
Kínában TÚLNÉPESEDÉS van
Hazánkban pedig napi szinten többen halnak meg,mint születnének,szóval CSÖKKEN A NÉPESSÉG,KIHALÓBAN AZ ORSZÁGUNK!
Na ezért nem fogják soha azt mondani hogy hellóka,ne szaporodjál magyar!
A helyzet nem fekete vagy fehér,sok dolog befolyásolja az emberek élethelyzetét! mielőtt Te megszülettél bevezethették volna,legalább egyel kevesebb "túlokos" lenne,aki nem tud tájékozódni,csak a hasára csap és mond (ír) valamit!
És más miért akarná más gyerekét nevelni a sajátja helyett?
Mindig is lesznek munkakerülők, segélyből élők nem kell ezen neked mondom ennyire kattogni.
Igen,történt.
Most olvastam megint,hogy nem tudom mekkora összegű megszorítás várható!
Nekem ebből mindig az jut eszembe,hogy ha nem lennénk ennyien,akkor sokkal egyszerűbb lenne.
De sajnos még ösztönzik is az embereket,hogy a nyomorba szüljenek gyereket.És ez elég szomorú.
Akinek van esze nem dől be ennek,de sajnos sokan vannak,akik megteszik.
Ezért nem kellene pénzt adni senkinek a gyerekvállalásért,csak olyannak legyen,akinek van rá pénze.
Aki meg szegény az fogadja el.De semmi esetre nem támogassák a 3+ gyerekeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!