Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogják korlátozni...

Mikor fogják korlátozni Magyarországon a születések számát?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a munkahely.Csökken az életszínvonal.

Ennek az lesz a vége,hogy egyre több öngyilkos lesz.

Miért nem mondják meg,hogy "Ti marhák,legalább ne szaporodjatok????"

2014. júl. 17. 16:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/146 A kérdező kommentje:

Nekem egy gyerekem sem lesz.

Nem is szeretnék soha.

De ez független attól,hogy én szeretnék e vagy sem.

Nem mondtam egy szóval sem,hogy másnak se legyen.

Csak ne korlátlan módon,másokkal kicseszve.

2014. júl. 17. 17:22
 12/146 A kérdező kommentje:
Ha nincs munkahely,annak az a vége,hogy egyre többen élnek segélyből,és minél többen lesznek annál kevesebb lesz annak az összege is.
2014. júl. 17. 17:23
 13/146 anonim ***** válasza:
84%
Jajj jobb is hogy nem lesz gyereked!!Amúgy meg nemértem ezt a kirohanást talán történt valami hogy így kiakadtál?? Amúgy meg arról nem mi tehetünk hogy nincs munka hanem ott fent a parlamentnek lehet köszönni.Na de nem mondok semmit.
2014. júl. 17. 17:26
 14/146 A kérdező kommentje:

Ma már megvannak az eszközök,fogamzásgátlás.

Arra kellene törekedni,hogy aki már megszületett az normális életet éljen meg.Nem pedig arra,hogy X része haljon meg azért mert mások mérhetetlenül önzőek voltak.

2014. júl. 17. 17:27
 15/146 anonim ***** válasza:
88%

Kínában TÚLNÉPESEDÉS van

Hazánkban pedig napi szinten többen halnak meg,mint születnének,szóval CSÖKKEN A NÉPESSÉG,KIHALÓBAN AZ ORSZÁGUNK!

Na ezért nem fogják soha azt mondani hogy hellóka,ne szaporodjál magyar!

A helyzet nem fekete vagy fehér,sok dolog befolyásolja az emberek élethelyzetét! mielőtt Te megszülettél bevezethették volna,legalább egyel kevesebb "túlokos" lenne,aki nem tud tájékozódni,csak a hasára csap és mond (ír) valamit!

2014. júl. 17. 17:28
 16/146 anonim ***** válasza:
100%

És más miért akarná más gyerekét nevelni a sajátja helyett?

Mindig is lesznek munkakerülők, segélyből élők nem kell ezen neked mondom ennyire kattogni.

2014. júl. 17. 17:29
 17/146 A kérdező kommentje:

Igen,történt.

Most olvastam megint,hogy nem tudom mekkora összegű megszorítás várható!

Nekem ebből mindig az jut eszembe,hogy ha nem lennénk ennyien,akkor sokkal egyszerűbb lenne.

De sajnos még ösztönzik is az embereket,hogy a nyomorba szüljenek gyereket.És ez elég szomorú.

Akinek van esze nem dől be ennek,de sajnos sokan vannak,akik megteszik.

2014. júl. 17. 17:29
 18/146 A kérdező kommentje:

Ezért nem kellene pénzt adni senkinek a gyerekvállalásért,csak olyannak legyen,akinek van rá pénze.

Aki meg szegény az fogadja el.De semmi esetre nem támogassák a 3+ gyerekeseket.

2014. júl. 17. 17:31
 19/146 A kérdező kommentje:
-m
2014. júl. 17. 17:32
 20/146 anonim ***** válasza:
100%
Komoly vagy nagyon!!Ja és mi van a cigányokkal ők nyugodtan szaporodhatnak.. meg mi van a sok stadionnal azokat lehet épitgetni a semmire mert még egy szaros olimpiát sem tudnak megcsinálni de kell a stadion... és mi van azzal a rengeteg elopott pénzzel ja arról nem kell beszélni.... értem én
2014. júl. 17. 17:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!