Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem kétségbeejtő...

Csak szerintem kétségbeejtő sok kismama/anyuka tájékozottsága?

Figyelt kérdés

Olvasom itt a kérdéseket, főleg a terhesség rovatban. Némelyik kérdésnél kerekedik a szemem, mert kiderül belőle, hogy a kérdező az általános iskolai biológiával sincs tisztában.

Tényleg ilyen sokan ennyire nincsenek tisztában az alapvető anatómiával, a testük felépítésével, működésével?

2014. júl. 4. 22:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem örülj neki, hogy te ilyen tájékozottnak születtél, és ne olvass gyakorikérdéseket, mert az itt lévő bizonytalan, esetleg buta anyukák még a végén ártanának elmédnek. Miért fáj az, ha valaki kérdez még ha esetleg alapvető dolgot is? Az ember akkor tanul, ha kérdez. Én is tanultam biológiát, de mikor terhes voltam olyan alapvető dolgoktól megijedtem, amin most már csak röhögök és higgadt fejjel nekem is egyértelmű, hogy mekkora marhaság volt még csak a kérdés is ami felvetődött.
2014. júl. 5. 07:33
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem értelek titeket. kérdeznek, ez az oldal azért van, nem? meg ha rákeres az illető akkor a nagy könyvben leírtakat találja leginkább, ha itt kérdeznek, pl én is, azért teszem mert a ti tapasztalataitok, élményeitek érdekelnek nem az hogy elméletben hogy kell lennie.
2014. júl. 5. 09:49
 23/30 anonim ***** válasza:
Na megjöttek a lepontozól!!Nem értitek hogy tele van már az oldal ostoba és felesleges kérdéssel? Pl vigyem dokihoz a gyereket.. már bocsi értelmes anyuka nem ide irogat hanem viszi a gyereket és mész!!Az meg a másik hogy lehetek terhes és van amikor ezt olyan ember mérdezi akinek már van egy gyereke.És amikor azt mondod neki higy megszakitás nem védekezés akkor még neki àll feljebb.vagy mi kell a kórhàzba belinkelaz neki egy pár már megválaszolt kérdést még ő van felháborodva..na az ilyenektől megyek a falnak.
2014. júl. 5. 09:55
 24/30 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért az itt ott elütőtt betükért telefonról írok!
2014. júl. 5. 09:57
 25/30 anonim ***** válasza:

A "kifolyik a sperma és ezért nem terhes" kérdéstől én is sikítófrászt kaptam.

És igen, tele ez az oldal felesleges, néhány kattantással is megtalálható információról szóló kérdéssel!

Egy néhány mellett már tényleg nem lehet elmenni szó nélkül és a legszebb, hogy ilyenkor a sötét kérdező van megsértődve! Még szerencse, hogy névtelen az oldal, mert ha megtudnám, hogy valamelyik ismerősöm tesz fel ostoba kérdést, hát átértékelném az illetőről alkotott véleményem!

Neked kérdező azt tanácsolom, hogy azon hülyeségekre, amelyek felett nem tudsz szemet hunyni, nyugodtan írd meg a kérdezőjének! Egyèbként meg sz.rd le, jobbat úgysem tehetsz!:-)

2014. júl. 5. 10:55
 26/30 anonim ***** válasza:

22es válaszoló vagyok.

van benne igazság amit írtok, csak nekem nem olyan fontos hogy ezt megjegyezzem. ha látok egy ostoba kérdést, elolvasom, hogy jót mosolyogjak és megyek tovább. van aki csak hallani akarja azt amit alapból is tud, pl.: ha halvány de látható csíkos tesztet felrak, ő valószínű jobban látja mint mi, még is megkérdezi. ezeket már meg sem nyitom.

2014. júl. 5. 11:01
 27/30 anonim ***** válasza:

No meg ilyen tanácsoktól megyek falnak:

" Álltalában jobb oldali petefészek szokott nyomni, enyhén szúrni. Ha a bal az inkabb petefészek gyulladàsra utal"

Aki szerint,ha a bal petefészke szúr(????) az gyulladásra utal, de ha a jobb szúr, az minden más...ebben az esetben, amire ez a nagyon okos tanács született, éppen terhességet jelent a jobb petefészek szúrás...

2014. júl. 5. 11:06
 28/30 anonim ***** válasza:
46%

Én azt nem értem, hogy a tolerancia teljes hiányával küzdő überlények miért a gyakorin szörföznek csak azért, hogy fröcsöghessenek a többi, általuk butának titulált embereken ahelyett, hogy keresnének a neten egy számukra elfogadható színvonalú oldalt.

Nem kötelező a részvétel, emiatt kár mérgelődni és hápogni meg szemeket mereszteni.

Ez van, mindenki más képességekkel rendelkezik, ami neked evidens, az másnak nem biztos hogy az. Tetszik vagy sem, nem mindenki születik tengerbiológusnak.

Nem az a buta aki nem tud, hanem aki akkor sem kérdez, ha nem tudja.

Ezt az energiát pedig, amivel kiírtad ezt a kérdést, valamint az összes kommentelő aki más tájékozatlanságán csámcsog, fordíthatnátok arra hogy érdemi választ adjatok azoknak, akik nincsenek tisztában a dolgokkal.

2014. júl. 5. 11:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Én kismama vagyok ès akinek tudok segítek ha igénylik,felteszem ha valaki ide ír arra van szüksège..viszont igazabol nagy ívbe lesz..om ki mennyire tàjekozatlan az én életemet nem befolyasolja semmiben!!vagy neked igen kedves kerdező?
2014. júl. 6. 20:58
 30/30 anonim ***** válasza:

én inkább azon vagyok ki, amikor már megvan a baba és nem tudnak semmit, de nem is érdekli.

pl egyik újszülött sírt mindig de keservesen. az anyja nem megetetné, vagy kézbe venné ringatná, vagy bármi, csakhogy kitalálja mi van (újszülött csak szükségletből sír) hanem már azon volt, hogy idegesítette és egy flakonnal adott hirtelen hangot ahogy ropogtatta, hátha attól abba hagyja a sírást

meg amikor rázzák a babát, hogy miért sírsz már??-mert ő nem tud aludni alapon

de a legjobb, hogy pl mi bent aradtunk magas crp szint miatt-antibiotikumos kúra stb, egyik anyukától kérdezi a másik, titeket miért nem engedtek haza? szintén magas crp? az anyuka meg felhúzott szemöldökkel néz, hogy nem tudja nem is kérdezte, biztos. - hát könyörgöm az sem érdekli az ilyet hogy miért mitől beteg e a baba akit napokkal ezelőtt szült???

2014. júl. 6. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!