Próbálkozunk a babával. Ártok azzal, ha csak onnantól nem cigizek és nem iszom alkoholt, ha már pozitív lett a tesztem?
Felelősséged tudatában már akkor egészségesebben kellene, hogy élj, amikor már próbálkoztok.
Persze van, aki véletlen lesz terhes, és csak akkor hagyja el ezeket a dolgokat, amikor pozitívat tesztel. Jobb később mint soha végülis.
De ha már tudatosan készülsz, akkor szerintem add meg a módját jól és egészségesen! :)
Én a helyedben inkább a nőgyógyászt kérdezném, ő jobban ért hozzá, de azért leírom, ahogy én tudom:
Az alkoholizálást "ráérsz" akkor megszüntetni, de a cigit le kéne tenned, hogy a nikotin kiürüljön a szervezetedből és a testednek legyen ideje kicsit regenerálódni még a megtermékenyítés előtt.
Persze azt se felejtsük el, hogy mire pozitívat tesztelsz már pár hetes teres leszel, szóval úgy nagy általánosságban megéri egészségesebben élni, de komoly gondot nem okoz, ha alkoholt iszol vagy hasonlók, mivel ilyenkor még nem tud átmenni a babába (pontosabban zigótába).
#6,
gyenge? Mégis miért lennék gyenge? És ki a francnak képzeled te magad, hogy ilyen stílusban nyilatkozzál rólam? Többet nem írok erre az oldalra, a hozzád hasonló rosszindulatú, ostoba emberek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!