2014-ben kisbabát szeretnénk párommal.1 éve próbálkozunk, de sajnos még semmi pozitív. Bátorítsuk egymást, akik ilyen cipőben járunk. Gyertek és beszélgessünk! Van kedvetek?
A kivizsgálás fontos, mert nálam pajzsmirigy gond (TSH)is lehetett a ludas. 1,5 éve szeretnénk már babát, és most jött össze két lombik között spontán. Méhpempőt szedtem két hónapig. A "Gyuri bácsi babaváró" csomagját használtam a 2. lépésnél tartottam a fagyöngytinktúránál.
Sikerült egy terápiával oldanom a stresszt. Azt gondolom ezek összességében segítettek. Én nagyon kitartó voltam a kudarcok ellenére nem adtam fel, pedig elmúltam 40. és nem sok jóval kecsegtettek. Fő dolog a kitartás!
Nekem hormonproblémáim vannak, a doki megmondta hogy nem lehet gyerekem. Hát ez van sajnos. Végülis igaza lett, mert másfél éve semmi eredmény a gyógyszeres kezelés ellenére. Mert ezekkel normálisak a hormonjaim, a gyerek mégsem jön össze.
Lombikra meg ilyesmikre sajnos nincs pénzünk. Meg a doki szerint pénzkidobás lenne amúgy is. Szóval kettesben maradunk a férjemmel.
27/N
Kedves 27/N, miért olyan biztos hogy nem lehet babad,??Bekem is mondtak hasonlót es itt van a pocakomba....en több dokival megnezetnem magam...
10hkm
Sziasztok!
Mi picit több mint 1,5 éve várunk a babára. Tegnap voltunk az első konzultáción a meddőségi központba. Kaptunk egy csomó beutalót, reméljük, hogy maáshogy nem az ő segítségükkel 2014-ben babánk lesz:)
Sziasztok!
Mi tavaly ősz óta, kicsit több mint 1 éve próbálkozunk.
Májusban kiderült, hogy nekem IR-em és hormonproblémáim vannak, fizikailag minden jól működik odabenn.
Azóta kezelnek, az eredményeim javulnak, szóval nagyon bizakodunk a 2014-ben :)
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!