2014-ben kisbabát szeretnénk párommal.1 éve próbálkozunk, de sajnos még semmi pozitív. Bátorítsuk egymást, akik ilyen cipőben járunk. Gyertek és beszélgessünk! Van kedvetek?
Azért biztos, hogy nem lehet, mert a gyógyszeres kezelés megy, teljesen normál értéken van minden. Már akkor is így volt, amikor abbahagytuk a megszakításos "védekezést" :D
Azóta másfél év telt el, és nincs semmi...ugyanúgy nem lett gyerekünk.
Lombikra meg ilyenekre, hogy ki legyen dobva az ablakon, nincs pénzünk.
27/N
Sajnálom a két vetélést :((( nagyon rossz lehetett átéllni
Nagyon szorítok nektek hogy teljesüljön a vágyad.
27/N ÉN BIZTOS NEM ADNÁM FEL!!!!Mondom nekünk is a rossz spermakép és pco,ir,pajzsmirigy,leiden,plusz duci vagyok azt mondták max lombik és látod mégis spontán meglepetés szerűen sikeredett..tartottam a diétát de nem megrögzötten,fogytam,bicikliztem és rendb lettek a dolgaim ..párom szedte 3hónapig a vitaminokat majd 3 hó szünet után lett a baba:)
10hkm
Mi is nagyon szeretnénk babát,de 1,5 éve nem jön.. Voltunk mind2en dokinál,nem látott gondot..3évig pcosnak mondtak,mostani állás-és másik doki-szerint nincs.. Endokrin.nál voltam,már csak a petevezeték átjárhatósági van hátra aztán a meddőségi rendelés.. Idén kivárunk,+a candidámat kezeltetem, és bizakodunk,bár a béka segge alatt vagyok lelkileg.. Tipikusan az a szitu,h mindenki boldog kismama körülöttem én pedig még mindig csak sóvárgok.
Aki kezeltette a stressz:hogy csináltad?-doki,kineziológus?
15ös vagyok
Ui:én is drukkolok mindenkinek
30/N
2011 végén született a fiam.Rá 20 hónapot vártunk,hogy megfoganjon.A 3. clostilbegytes hónap volt sikeres.
Lassan egy éve próbálkozunk tesót összehozni sikertelenül.
Most ismét Clostilbegytet szedtem,ott tartunk hogy 2 naponta uh.
Ja?PCO-t diagnosztizáltak most nálam.
Drukkolokmindenkinek!Ne adjátok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!