2014-ben kisbabát szeretnénk párommal.1 éve próbálkozunk, de sajnos még semmi pozitív. Bátorítsuk egymást, akik ilyen cipőben járunk. Gyertek és beszélgessünk! Van kedvetek?
Sziasztok. Csatlakoznék. Nekem decemberben volt egy vetélésem,azóta nem jön sajnos a baba,sőt mi több,múlt hónapban PCOS-t állapitott meg a doki,menstruációim rendszeresek,csak 1-2 napig tartanak,peteérésem is van,mégsem jön a baba. Az LH-m 4x nagyobb,mint az FSH :( Nagyon el vok keseredve,el se tudom mondani,h mennyire szeretnénk már babát,,de azt is tudom,h végig fogom rettegni a terhességet a vetélés miatt. Olyan kilátástalannak látom a helyzetet és egy semminek érzem magam. Január,február körül kell visszamennem ellenőrzésre,most addig nem is kell szednem gyógyszert,cs diéta és mozgás,fogytam is már,ennek örülök. Jó lenne,ha itt tudnánk beszélgetni egymással és várni a pozitiv teszteket,ami remélem mindenkinek lesz is,minél hamarabb.
Mella voltam,üdv nektek.
szia!
Egy szál hormonvizsgálat (ami valószínűleg nem is teljes) közölte a dokid, hogy nem lehet gyereked? Úgy, hogy állítólag az rendben, és a párod még nem is volt vizsgálaton? Vagy nem a doki mondta, csak elkeseredtél, és te gondolod így?
Tényleg másik dokit kéne keresned, ki kéne vizsgáltatnotok magatokat rendesen. Ne kenődj így el, vedd a kezedbe az irányítást és harcolj a babátokért!
Sziasztok!
12-es vagyok. Trombozisvizsgalat negativ, ami egyfelol jo masfelol tudom, hogy nem ez okozta a bajt egyik babanal sem. Dec.4-en mwgyunk a Magzati Diagnosztikai Kozpontba genetikai tanacsadasra. Tok jo! :-\ Hu, de lehangolt vagyok. A baba ripsz-ropsz jon es megis erre van szukseg. Bar ki tudja hogy fog alakulni a babatervezes igy a mutet utan. Remelem nem borul fel teljesen a ciklusom...
sziasztok!
mi 3 éve próbálkozunk, most kezdem az első clostis hónapot. ennyi idő után már nagyon lemondásban van az ember :( 32 vagyok, szóval már az idő is szorít. férjemmel mindketten szedünk halolajat is az orvos tanácsára, hát majd meglátjuk. ha februárig semmi, meddőségiben kell jelentkeznünk és inszem vagy lombik lesz :(
18-as vagyok
Első clostis hónap sikertelen :( Most tartok a 2. clostis hónap 13. napjánál,ma voltam uh-n van egy 21mm-es domináns tüszőm :D Elvileg holnap ovu! Drukkoljatok!
Többiek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!