Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kb.1 eve probalkozunk de nem...

Kb.1 eve probalkozunk de nem jon ossze es voltak endo tuneteim is, aztan most voltunk nyaralni ahol szaunaztam es kispohar sort v bort megittam, raadasul forro vizben furodtem es ma csinaltam tesztet ami pozitiv lett, massal is volt ilyen?

Figyelt kérdés
hogy nem is vigyaztam magamra es mar elvesztettem a remenyt h sikerulhet,raadasul forro vizben furdok es meg ittam 1 pohar sort is.artottam a magzatnak a pohar sorrel es a meleg furdovel?raadasul 2 eves fiamat biciklivel furikazom ami nem tul konnyu.szoval minden olyat csinaltam ami talan art a magzatnak??tapasztalatok,irjatok lanyok
2013. máj. 28. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek közül még semelyik sem árthatott. Gratulálok!
2013. máj. 28. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Bizonyára nem blokkolt az agyad, mivel nem voltál rágörcsörve. Nekünk is így volt, mi 2 évig próbálkoztunk, de semmi. Aztán mikor feladtam és nem foglalkoztam már vele, láss csodát, terhes lettem.

Semmit nem ártottál a magzatnak, de azért mostmár kicsit vegyél vissza, had tapadjon meg jól, és had erősödjön meg az a kis csöppség, már ha ennyit váratott magára. Gratulálok!

2013. máj. 28. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ezek tényleg nem árthattak!
2013. máj. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!