Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Férjemmel 8 hónapja próbálkozu...

Férjemmel 8 hónapja próbálkozunk és semmi. Nem vagyunk ritkán együtt, és ovu tesztet is csinálok de mégsem jön össze. Nekem már van kettő és neki is egy az előző házasságunkból, de szeretnénk egy közöset. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 06:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nem hiszem, hogy baj lenne. Előfordul, hogy minden adott és a baba mégis várat magára. Tudom könnyű azt mondani, de ne görcsölj rá egyáltalán. Könnyebb lesz úgy. Ha egy év után sem sikerül, akkor menjetek dokihoz! Sok sikert!
2013. máj. 20. 07:50
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönjük
2013. máj. 20. 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

2 Gyerek után már nem vagy elég szűk! és ezért a párod már nem tud teljesen kiürülni, mert nyújt nagy élvezetet!

Olvastam!

2013. máj. 20. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom hogy ha egy évig nem jön össze (de addig még nagyon sok időtök van!!!!), akkor érdemes orvoshoz menni. A férjeddel is lehet probléma, de olyat is hallottam, hogy másodlagos meddőség, nézz utána.

Azt jelenti hogy attól hogy valakinek már van gyereke, lehet még (átmenetileg) meddő.

Ha nem vagytok 35 felett, akkor érdemes kivárni az egy évet, ha igen, akkor már most is elmehettek. Sok sikert, és mielőbbi gyermekáldást nektek!

2013. máj. 20. 10:15
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönjük (33 éves múltam)
2013. máj. 20. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 30 leszek és eszem ágában sem volt kivárni az 1 évet. 8 hónap után kezdtük meg a kivizsgálásokat és jól tettük, mert azóta eltelt még pár hónap, baba meg még mindig nincs. De legalább már a vizsgálatok nagy részén túlvagyok. Minden leletem negatív, nem tudjuk, mi a baj. Az idő meg drága, nem fogom ölbe tett kézzel nézni, ahogy telik.
2013. máj. 20. 11:17
 7/12 A kérdező kommentje:
És merre kell elindulni? Pénzbe mennyi?
2013. máj. 20. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Össze fog az jönni. A korral, a táplálkozással, a környezeti hatásokra is sok minden változik az ember szervezetében. Érdemes lenne azért egy méregtelenítő kúrát csinálnotok, majd feltölteni a szervezetedet vitaminokkal, hogy felkészítsd a a babára. Nagyon jól használhatók erre a gyógynövények. Sok jó tapasztalat van velük még kilátástalannak tűnő helyzetekben is.Sok sikert!
2013. máj. 20. 16:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nőgyógyászhoz mentem először. Mehetsz az sztk-ba, de magánorvoshoz is. Ott azt mondtam, h már egy éve próbálkozunk a babával, így elküldött a szükséges vizsgálatokra. Nekem eddig semmibe se került, de ha mondjuk elégedetlen lennék a dokival, akkor keresnék magánorvost. Na meg azért is nem került még semmibe, mer nem kellett semmilyen gyógyszert szednem.
2013. máj. 20. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
nekünk 2 év után sikerült, pedig semmi bajunk nem volt, mindkettőnket kivizsgáltak. nem tudni, miért nem sikerült hamarabb. én úgy gondolom, hogy most jött el az ideje, mert a munkámban most fejeztem be egy hosszabb külföldi projektet, s lehet, hogy a baba ezt várta meg :)
2013. máj. 21. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!