Azokat kérdezném, akik pontosan tudják mikor estek teherbe, mert ritkán tudtak együtt lenni. -ovutesztelők- Az ovu előtt, vagy az ovu napján voltatok együtt?
Nekem 22-én volt ovum és akkor is fogant meg a picikém!
Egy kis statisztika a fogamzás esélyéről a tüszőrepedés napján és az azt megelőző napokban:
Tüszőrepedés napján 33%
egy nappal előtte 31%
két nappal előtte 27%
3 nappal előtte 14%
4 nappal előtte 16%
5 nappal előtte 10%
Forrás:
Czeizel Endre: Születésünk titkai
Mi ovu előtt két nappal reggel, és ovu napján késő éjjel voltunk együtt. Nem tudom, melyikből fogant a babánk aznap, de fiú lesz.
36h km
Én nagyon figyeltem mindenre, mert már régóta próbálkoztunk.
2009. október 26-án jelzett az ovu teszt (kazettás, Gabriel), aznap is voltunk együtt, meg másnap is.
Október 29-én éreztem legdurvábban a középidős fájdalmat (akkor repedt meg a tüsző). Nagy valószínűséggel aznap fogant, mert KISLÁNY :-)! November 6-án volt egy kis pecsételő vérzésem, akkor történt a beágyazódás, és 11-én halvány pozitívat teszteltem.
Üdv.
22 heteske. :-)
Szia!
Mi október 29-én este voltunk együtt, október 30-31-én lehetett peteérésem és november 01-én reggel voltunk még együtt, összesen két alkalommal középidőben mert már az átjárhatóságira készültünk. A babám november 01-én fogant, az orvos is azt mondta, hogy amikor mentem hogy 7 hetes és 4 napos vagyok, és ha a 4 napot leveszem az vasárnap.
21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!