Férjemmel 8 hónapja próbálkozunk és semmi. Nem vagyunk ritkán együtt, és ovu tesztet is csinálok de mégsem jön össze. Nekem már van kettő és neki is egy az előző házasságunkból, de szeretnénk egy közöset. Mi lehet a baj?
10 hónap után lettem spontán terhes. Már épp azon gondolkodtunk hogy lassan el kéne menni dokihoz, de szerencsére összejött a baba. Van más olyan ismerősünk is, akiknek szintén 10 hónap után jött össze magától.
Az 1 évet szerintem mindenképp érdemes kivárni. Én örülök, hogy nem mentem felesleges pl. petevezeték átfújásra stb.
Érdekes egyébként, hogy a háziorvosunk azt mondta, hogy 2 évet is várhatunk (ő nőgyógyász is és már elég idős), de mikor drága magán nőgyógyász rendelőbe mentem, az meg már 9 hónap után beírta az adatlapomra, hogy primer meddőség és már akart volna küldeni mindenféle vizsgálatra... - mert az jó pénz nekik. De örülök hogy még vártunk és így spontán összejött.
Egyébként még az is normális lehet, ha akár 1 év alatt sem jön össze, tudom persze idegesítő a várakozás, de 8 hónap nem sok még!
Próbáljatok meg esetleg más időpontban együtt lenni, pl. ha eddig este szoktatok, akkor mostantól reggel, vagy ha esetleg túl gyakran voltatok együtt, akkor picit ritkábban, ha ritkán voltatok együtt, akkor gyakrabban, akár minden nap. Mindenkinél más válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!