Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Féltékeny rám, mert kismama...

Féltékeny rám, mert kismama lettem? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
A szomszédasszonyommal azért is barátkoztunk össze, mert a két (egyke) gyerekünk kb egykorú, nekik is, nekünk is nehezen jött össze, azóta mindkettőnknek volt több vetélése is sajnos. Ők idén leálltak végleg a próbálkozással az életkoruk miatt, én viszont váratlanul teherbeb estem, pár hónap és szülök. És látom rajta, meg meg is értem, hogy fáj neki. Már a kislánya sem jár át játszani. Hogy lehet ezt a helyzetet intelligensen kezelni? Nem akarok nyomulni sem, meg eltűnni sem. A viszonyunk nem olyan jellegű, hogy erről az esetleges és mégegyszer, szerintem érthető "féltékenységről" őszintén beszéljünk.
2014. jún. 23. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne beszéljetek róla! Az élet majd alakul. Ha barátkozni akar, majd megemészti és jön újra. Ha nem tudja megemészteni, akkor meg ennyi volt. Erőltetni semmit nem lehet.
2014. jún. 23. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod összebarátkoztatok. Szerintem akkor nyugodtan megemlítheted neki, hogy érzed a féltékenységet, és ne aggódjon, mert tudod hogy nem rosszindulatból teszi ezt, és hogy lehet fordított helyzetben téged is rosszul érintene az ő terhessége. Felesleges megpróbálni trükközni, nyomulni, légy őszinte és kezdeményezz, mert neki talán nehezebb ez a helyzet.
2014. jún. 23. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg beszélni vele erről,azt írod,barátnők lettetek. Lehet,hogy neki is jól esne beszélnie arról,mit érez.
2014. jún. 23. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!