Féltékeny rám, mert kismama lettem? Hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
A szomszédasszonyommal azért is barátkoztunk össze, mert a két (egyke) gyerekünk kb egykorú, nekik is, nekünk is nehezen jött össze, azóta mindkettőnknek volt több vetélése is sajnos. Ők idén leálltak végleg a próbálkozással az életkoruk miatt, én viszont váratlanul teherbeb estem, pár hónap és szülök. És látom rajta, meg meg is értem, hogy fáj neki. Már a kislánya sem jár át játszani. Hogy lehet ezt a helyzetet intelligensen kezelni? Nem akarok nyomulni sem, meg eltűnni sem. A viszonyunk nem olyan jellegű, hogy erről az esetleges és mégegyszer, szerintem érthető "féltékenységről" őszintén beszéljünk.2014. jún. 23. 17:57
1/3 anonim válasza:
Akkor ne beszéljetek róla! Az élet majd alakul. Ha barátkozni akar, majd megemészti és jön újra. Ha nem tudja megemészteni, akkor meg ennyi volt. Erőltetni semmit nem lehet.
2/3 anonim válasza:
Azt írod összebarátkoztatok. Szerintem akkor nyugodtan megemlítheted neki, hogy érzed a féltékenységet, és ne aggódjon, mert tudod hogy nem rosszindulatból teszi ezt, és hogy lehet fordított helyzetben téged is rosszul érintene az ő terhessége. Felesleges megpróbálni trükközni, nyomulni, légy őszinte és kezdeményezz, mert neki talán nehezebb ez a helyzet.
3/3 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni vele erről,azt írod,barátnők lettetek. Lehet,hogy neki is jól esne beszélnie arról,mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!