Kismama ruha: Át kell alakítanom egy nadrágomat, de hogyan?
Figyelt kérdés
A munkahelyem adott egyenruhát, amiben dolgoznom kell. Egyelőre nem szeretném elmondani még nekik, hogy terhes vagyok. De a nadrág nagyon kényelmetlen már. Vászon, erős anyagú nadrág, kicsit se enged. Olyan anyagból van, mint a dolgozós, szerelős kantáros nadrágok kábé. Arra gondoltam, két oldalt "V" alakban varrhatnék bele anyagot-gumis anyagot. Csak azt nem tudom, milyen mélyen legyen a "V" betű. A pólót mindig kívül hagyom, így kábé 15-20cm-t takar a póló. Vagy elől toldjam ki? Találhatok szerintetek valahol szabásmintát hozzá?2014. máj. 30. 07:29
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Inkább mondd el hogy terhes vagy, mert akkor él a védettség, ki nem rúghatnak miután bejelentetted.
3/7 anonim válasza:
Nos, nálunk pl nem lehet átalakítani a munkaruhát, mivel X ideju használat utan vissza kell adni.
Miért nem húzol amúgy ra derék melegítőt? Nyitva hagyod a zippzart, az ov meg fenntartja. [link]
4/7 anonim válasza:
Óvatosan ezzel, nálunk sem lehet átszabni a munkaruhát, a hossz igazításához is engedélyt kell kérni.
5/7 anonim válasza:
Én sem alakítanám át,mert rám vernék az árát.De a bandázs jó ötlet.
6/7 anonim válasza:
A gomblyukon fűzz át egy gumit és akaszd a gombra, én az elején így csináltam. És húzz rá egy bandázst a nadrág színével megegyező színben.
7/7 anonim válasza:
Nezz korul a bababoltba, hogy nem-e talalsz nadraghoz ilyen kiegeszitot "belly belt". En ezt hordtam nagyon sokaig. Jo gumis es at kell fuzni a kulombozo szinu anyagreszen amit betudsz tenni a nadragodba elol. En nagyon szerettem es bababoltba vettem de kulfoldon elek. Talan otthon mas a neve vagy a markaja de biztosan van bababoltba ha rakerdezel. Itt is tobbfele van, olcsobbtol a dragaig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!