Szerintetek kb. mennyit érne ez a ruha csomag?
Figyelt kérdés
Ami tartalmaz:4 bodit,16 rugit(fele plüss fele vékonyabb),4 nadrágot,3 kantáros nadrágot,7 pulóvert,2 téli overált,5 plüss vastag kardigánt,1 hálózsákot,9 sapkát,pár kesztyűt és 4 plüss zokni-cipőt.
Mind Next,H&M,Marks&Spencer,Disney márkák.A 4 bodi F&F.
Mind teljesen jó állapotban,se folt,szakadás,bolyhosság.
Szerintetek mennyiért tudnam majd eladni ezeket együtt?Sajnos még halvány sejtésem sincs,nem adtam el eddig semmi ilyet:)
Köszönöm.
2013. okt. 18. 06:23
1/4 anonim válasza:
6000-8000 ezer között, ennél többet nem adnának érte szerintem! :(
2/4 anonim válasza:
Mivel használt ruhákrol van szó, a vevő nem tudja személyesen megnézni őket es postaköltségert is kell fizetnie, szerintem 5000 körül reális. Valószínűleg jobban jönnel ki, ha kisebb csomagokat állítanak össze a ruhákból.
3/4 anonim válasza:
Sztem is külön probàld meg ;-) Ugy többet kapsz érte. Ha küldesz képeket akk tudok csak àrat irni... Meg függ a mérettől is.
4/4 anonim válasza:
Méretfüggő. 56, 62, 68-as méreteknél kb. 5-6ezer kb használtan ez a csomag. Ha ennél nagyobb méret, akkor természetesen több, akár a duplája is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!