Ha Németországból küldenek nekem csomagot (ruhát, stb. ) és még mindig nem érkezett meg (pedig már kellene), akkor mit lehet tenni?
Lehet, hogy a feladó az utcát rosszul írta fel, illetve nem arra a címre küldte, ahova be vagyok jelentve. Jelenthet ez valamit? (Anyukám munkahelyére) Vagy lehet azért nem kaptam még meg, mert pont akkor nem volt ott senki? Ha bemegyek a postára, akkor tehetek valamit?
Előre is köszönöm! :) 17/L
Akkor az tényleg úgy van? :(
Aaaaj, Magyarország... tele van meglepetésekkel (Y)
Köszönöm a válaszod:/:)!
Utana kell kerdezni a postan. Aki kuldte neked, o is kerdezzen utana, mert ha van rola szamla, vagy ertekbiztositva adta fel, akkor neki visszateritenek bizonyos osszeget. Attol fugg hogy adta fel.
De a Magyar Postan tenyleg nagyon lopnak. Meg a belfoldi csomagoknak is laba kel, ha nem biztositva adod fel. Sajnos.
Ha csomagként adta fel, akkor van neki róla papírja. Azt kérd el (vagy a másolatát), és indíts egy "Tudakozványt", ha eltelt már 15 nap.
Ja hogy anyuka munkahelyére? Esetleg nem jól írta az utcát? Akkor lehet ott pózol valaki benne és nem a postán. (nem mindig a postások a hibások ám...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!