Van itt valaki Németországból?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol éltek, miért, korotok? :)2012. febr. 23. 13:35
1/8 anonim válasza:
Én Németországban, azon belül is Münchenben élek. Hogy miért? Azért, mert bár otthon sem kerestem rosszul, amióta itt kinn dolgozom, annak ellenére hogy külföldi vagyok, jobban érzem a megbecsülést, mint otthon. A tudásomat pedig mind munkakörülményekben, mind pedig fizetésben sokkal jobban honorálják. 24/F
2/8 anonim válasza:
Frankfurttól délre lakom.
Mert a férjem német, és itt jobb a megélhetés mint otthon. habár albérletben lakunk, de így is mindenünk meg van. 2 autó, éves nyaralás, félretett pénz.
31 éves vagyok
3/8 A kérdező kommentje:
Én Mannheimban lakom, szintén a párom miatt, aki német.
2012. febr. 23. 15:00
5/8 anonim válasza:
Második vagyok, mi mannhaim és Frankfurt között lakunk.
Hol dolgozik a férjed? BASF?
6/8 A kérdező kommentje:
még nem a férjem :) Nem ott dolgozik, de van ott is ismerősöm.
2012. febr. 23. 18:44
7/8 anonim válasza:
én németországba költözöm májusba.Nyáron dolgozni fogok ősztöl meg indul az egyetem.kiskorom ota ott szerettem volna élni most végre megvalósul :) !!
20/L
8/8 anonim válasza:
én csak a nyáron leszek, Münchenben. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!