Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem kétségbeejtő...

Csak szerintem kétségbeejtő sok kismama/anyuka tájékozottsága?

Figyelt kérdés

Olvasom itt a kérdéseket, főleg a terhesség rovatban. Némelyik kérdésnél kerekedik a szemem, mert kiderül belőle, hogy a kérdező az általános iskolai biológiával sincs tisztában.

Tényleg ilyen sokan ennyire nincsenek tisztában az alapvető anatómiával, a testük felépítésével, működésével?

2014. júl. 4. 22:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%
2014. júl. 4. 23:39
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt is unom már hogy elmegy dokihoz de annyi esze nincs hogy megkérdezze a dolgokat,vagy megkapja a leletett és idejön kérdéseket feltenni.Könyörgöm ha már ott vagyom akkor megkérdezem nem hagyom magam lerázni.
2014. júl. 4. 23:43
 13/30 anonim ***** válasza:
55%
A hanghullámok eljutnak hozzá, de az nem egyenlő a zenével.
2014. júl. 4. 23:46
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

10esnek: azért itt kérdeznek, mert sokan nem tudják, hogyan keressenek rá a neten. Ahhoz is kell intelligencia,h tudd, milyen kulcsszavakat kell beütnöd. Ide meg beírják a kis egyszerű kérdéseiket, és jó esetben normális, közérthető választ kapnak. Ha mégis találna egy cikket a témáról, vsz nem értené :( Ezeket nem azért írom, mert lenézem őket, de sajnos így van.

Egyébként sztem nem azok az elkeserítő kérdések, amik hülyeségek, mondhatni röhejesek. Hanem azok, amikor az illetőnek sürgősen orvoshoz kéne mennie (pl. vérzik a terhesség alatt, erős görcsei vannak), ehelyett itt várja a válaszokat.

2014. júl. 4. 23:48
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

Zenepárti válaszadó, most remélem nem gondolod komolyan, hogy egy olyan cikket tartasz mérvadónak, ahol a "kutató" így reagált: Miért is gondoljuk valójában, hogy az jó dolog, ha a bébi a zene ritmusára lélegzik?

Egy kutató ilyet állít, hogy a bébi (magzat) lélegzik? Beszarás... :D

Akkor kezd el lélegezni, mikor már világra jött.

2014. júl. 4. 23:52
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Na igen 14es pont erre gondoltam még én is.A legdurvább amikor a gyerekkel van valami pl: legutóbb egy kislánynak zöldes váladék folyt a nunijából és hiába mondták neki hogy vigye orvoshoz még neki állt fejebb.Az ilyen gyereket tudom nagyon sajnálni..
2014. júl. 4. 23:54
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Látom megragadtad a lényeget!!
2014. júl. 5. 00:03
 18/30 A kérdező kommentje:

"Ez épp olyan, minthogy én pl. a történelmet utáltam, megtanultam ugyan az anyagot, hogy jó jegyet kapjak, de legalább közepeset, de kb. rögtön el is felejtettem az egészet. Mára már semmire nem emlékszem belőle kis túlzással.

Van aki meg a biológiával van ugyanígy."

Oké, de a példád alapján ez olyan, mintha valaki megkérdezné, hogy ugye a II. Világháborút, amit a vikingek nyertek meg, Mátyás király robbantotta ki a 17. században?

2014. júl. 5. 01:16
 19/30 anonim ***** válasza:
51%
olyan kritizálja őket, aki nem ismeri a tájékozatlanság fogalmat????
2014. júl. 5. 06:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen kétségbeejtő a tájékozatlanság a bizonytalanság és az önbizalomhiánya is sok anyukának mikor itt kérdezik mennyire baj ha 3 kanál helyett 4 kanál almát ad stb.

Első válaszadó ettől függetlenül ne legyél már ennyire irigy,hogy bezzeg Ő rögtön teherbe esik a legtöbb esetben a géneken múlik,van amikor a fogamzásgátló szedésen van,hogy a koron és az utóbbi kettő a legtöbb esetben döntés kérdése tehát ettől függetlenül undorítónak tartom mikor jönnek ide sírni,bezzeg Ő neki miért jön össze,mégis mit képzel.

2014. júl. 5. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!