Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ösztönzik a szülők arra...

Miért ösztönzik a szülők arra a gyereket hogy szüljon? Miért kellene tovabbvinni a széles csípőt vaskos combokat ezzel egy ujabb emberi lénynek szenvedést okozva? Ti gondolkoztatok már ezen?

Figyelt kérdés
Szerintem csak annak kéne szülnie aki jól néz ki vékony combu homokóra vagy siman vekony. Akin van barmi gáz az minek akar kicseszni a leendo gyerekkel?
2014. júl. 4. 11:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
94%

65%-os, ne offolj!

És tényleg hülyeségeket írsz. Hogy ez ide??? Nyugodj már le, oszd máshol az észt. Nem érted, hogy nem a kérdésre válaszolgatsz?

Kérdező, csak ismételni tudnám a többség véleményét. Amit gondolsz, nagyon gáz.

2014. júl. 4. 15:38
 42/53 anonim ***** válasza:
91%

az eü. hozzájárulás egyébként sem 5000.-, hanem 6660.- :D

a kérdező meg szimplán idióta.

2014. júl. 4. 18:40
 43/53 anonim ***** válasza:

A kérdés színtisztán provokáció.

Egyszer sem reagált a válaszokra a kérdező...

2014. júl. 4. 21:42
 44/53 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam hogy ennyien írtok amíg én fesztiválozok. És igen ugy indultam útnak hogy de gáz hogy én nem vehetem fel a fesztivalos sortocskákat stb. S nem azért mert kövér lennek 54 kggal hanem mert aranyaiban a sajat alkatomhoz széles. Csipöm és vastag a combom. Lássatok csodát sajnos beszőltak többen is bántottak. Hu de nagy a kuffer, meg nagy a segged hello, meg ilyenek egybkocsibol is kiszoltak hogy mekkora popó. Mivel alapjaraton vekony lennek ezert baromi feltünő nabezert nem akarok gyereket es megis a rokonsag csak arra öszökél mikor jn mar a baba stb.,.. S én anyamtól örököltem a gigabtikus combot segget egyszer mar 47 kiloravisblefogytam csobt es bor voltam de a seggem dudorodott a combos vaskos volt ARANYAIBAN.
2014. júl. 5. 02:08
 45/53 anonim ***** válasza:
94%
irány egy pszichológus/pszichiáter! nem bántásból, komolyan írom ... segítségre van szükséged.
2014. júl. 5. 10:31
 46/53 anonim ***** válasza:
Jah, te télleg beteg vagy.
2014. júl. 5. 11:36
 47/53 anonim ***** válasza:
Én félig bántásból írtam, de csak mert mellé hülye is vagy. :D
2014. júl. 5. 11:37
 48/53 anonim ***** válasza:
95%
Biztos direkt ki akartak b..ni veled a szüleid, nem? Nőj már fel. Majd lesz valaki, aki tudja, mi a fontos, és szeretni fog, ahogy anyukádat is. És a gyerekednek is lesz majd valakije, akárhogy néz ki. Hidd el, nem számít, majd rájössz.
2014. júl. 5. 15:04
 49/53 anonim ***** válasza:

Ja, és ha ilyen az alkatod, akkor talán nem fogyókúrázni kellene, hanem tudatosan csak azt formálni, ami nem tettszik.

Fogyókúrával semmit nem érsz el, de talán egy orvossal többet...

Szerintem nem vagy normális. És ha te ezt gondolod, akkor ne szülj, de ezért másnak miért ne szabadna?

2014. júl. 7. 11:28
 50/53 anonim ***** válasza:
0%

Nem kellene ösztönözni senkit a szaporodásra,mert így is sokan vagyunk,nincs elég munkahely.Jönnek az újabb és újabb megszorítások.

Aki ma gyereket szül az vagy gazdag vagy nem normális,nem tudja milyen sorsot szán önmagának és a gyerekének.

2014. júl. 17. 16:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!